Kraal de monitores

Curs 2023-2024

Pau Manzano

Branca: Castors i Llúdrigues


Holis soc en Pau! Tinc 23 anys i soc geminis. Porto al cau des de primer de ràngers, aquest serà el meu 5è any de monitor (porto 12 anys al cau, més de mitja vida!). Estic estudiant Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica a la UPC i també faig classes extraescolars de robòtica. Els meus hobbies són el futbol americà, quedar amb els amics, els videojocs, la robòtica i la impressió 3D. Les meves muntanyes preferides són la Pica d'Estats i Montserrat. El meu moment preferit del cau són les activitats d'estiu, siguin campaments, ruta o servei.

L'única peça de roba que li posaria a un ànec és el nostre bonic foulard, perquè ja són prou macos de per si els ànecs, i l'única peça de roba que la posis on la posis queda bé és el nostre magnífic foulard.

Laia Molero

Branca: Castors i Llúdrigues


Hola! Soc Laia, però des que vaig arribar a La Soca i saben que soc d'un poble de València, em diuen Laie. Vaig néixer a l'abril de fa vint-i-un anys, i per això el meu horòscop és àries. Soc fotògrafa i el que més m'agrada de tenir una càmera a les mans és acompanyar a través de les fotos i guardar aquell moment per sempre. M'agrada escriure, llegir, passar temps amb els meus iaios, estar amb les meves amigues i cuinar. Aquest curs és el meu segon any com a monitora. Des que he arribat a La Soca, soc una mica més feliç :) La meva muntanya preferida és el Montcabrer i està a la Serra de Mariola, a prop del meu poble. M'agrada anar-hi i respirar aquell paisatge; sembla d'un altre món. El millor moment del cau per mi són les nits al campament d'estiu: fem joc de nit i just abans d'anar a dormir, el cel s'ompli d'estreles i constel·lacions que et fan sentir la persona amb més sort del món. Si haguera de vestir un ànec, tindria una capa d'invisibilitat perquè pogués descobrir el món sense que ningú el molestarà. Si ho penses bé, m'encantaria ser aquest ànec he, he, he

Gala Ayma

Branca: Castors i Llúdrigues


Judith Arenas

Branca: Castors i Llúdrigues


Hola!! Soc la Judith, tinc 19 anys i el meu horòscop és balança del 20 d'octubre. Vaig entrar al cau a 1r de castors com a escolta i aquest és el meu primer any com a monitora. Estic estudiant 2n de psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. També treballo d'entrenadora de gimnàstica artística, és el meu esport preferit i el que he practicat tota la vida. La meva muntanya preferida és la Pica d'Estats. El meu moment preferit de totes les activitats del cau és el campament d'estiu, el joc de 24h o el servei de ròvers. L'outfit que li posaria a un ànec és un gorrito de pescador amb unes ulleres de sol, una samarreta curta rosa, un tutu i unes sabatetes de ballet.

Sara Ortega

Branca: Castors i Llúdrigues


Hola! Soc la Sara, tinc 21 anys. No crec en l'horòscop, però soc lleó 🦁. Estic estudiant 3r d'educació social a la Universitat Autònoma de Barcelona, i també faig un curs d'àrab marroquí. Aquest serà el meu 3r any de monitora, i el 14è any al cau. La meva muntanya preferida i que m'agradaria tornar a pujar és el Pedraforca. La meva activitat preferida del cau és Campaments de Nadal.

Si hagués de vestir un ànec, li posaria una "pajarita" de color blau, uns pantalons cagats i un biquini de petxines.

Anna 

Branca: Llops i Daines


Hola :)

Soc l'Anna, tinc 20 anys (fins al 29 de desembre 🤭), i el meu horòscop és capricorn. Aquest és el meu tercer any com a monitora. Porto des de segon de ràngers al cau, així que en total ja en son 8!

Estudio Mitjans Audiovisuals al TecnoCampus Mataró, ja que m'agrada moltíssim l'edició d'àudio i vídeo.

El que més m'agrada fer en el meu temps lliure és cantar, passar temps amb la meva família i fer excursions amb la meva gossa!

La meva muntanya preferida és la Pica d'Estats.

L'activitat que més m'agrada de totes les del cau sempre han estat els campaments de Nadal, tot i que des dels últims campaments d'estiu, el meu moment més preferit és quan el súper equip rosa vam guanyar el joc de 24h 🩷.

Finalment, la meva manera de vestir un ànec seria amb una melena rossa i llarga, una corona moníssima, i un vestidet lila; es diria Rapunzel i tindria un camaleó de mascota.

Mar Manzano

Branca: Llops i Daines


Holii! Soc la Mar, tinc 21 anys i el meu horòscop és cranc. Estudio Educació Primària a la Universitat de Girona i un curs Llengua de Signes Catalana, vaig entrar a La Soca com a Daina el 2012, així que aquest és el meu 12è any al cau i 3r com a monitora. M'agrada veure pel·lícules de ciència-ficció i Disney. La meva muntanya preferida és Montserrat. El meu moment del cau preferit és el joc de 24 h i passar el meu aniversari als campaments. Si hagués de vestir un ànec, li ficaria unes xancletes de dit liles, unes malles de molts colors llampants i extravagants, una samarreta de reixeta amb brilli brilli, el fulard groc i negra i un gelat de menta i xocolata del revés al cap.

Jana Castellà

Branca: Llops i Daines


Holaa!! Soc la Jana, tinc 19 anys i el meu horòscop és Àries, a l'haver nascut al març. Estic estudiant Màrqueting i Comunitats Digitals al TecnoCampus. Porto el cau des de 1r de Llops i Daines i aquest curs serà el meu primer any com a monitora a la mateixa branca que vaig entrar com a nena, llavors aquest any serà el meu 10è any al cau.

Un dels meus hobbies preferit és ben típic, ja que és quedar i passar bons moments amb els meus amics i amigues i també anar al cine o des de cada veure pel·lícules mentre menjo crispetes. La meva muntanya preferida es Pica d'Estats, perquè tinc molt bons records de quan la vam fer a 3r de pios. No sabria dir un moment preferit del cau però si un any, i ha sigut el curs passat quan estaven el meu clan XPi'S perquè va ser un any de moments divertits i amb moltes anècdotes.

A un ànec el vestiria amb unes ulleres de sol, un vestit i als peus li posaria unes sandàlies.

Bernat Llavina

Branca: Llops i Daines


Bones, soc en Bernat, tinc 18 anys i vaig néixer un 9 de desembre del 2004. Estic estudiant el segon curs d'Administració i Direcció d'Empreses a la Universitat de Barcelona. Porto al cau des de 1r de castors i és el meu primer any com a monitor, per tant aquest és el meu 12è any aquí. La meva muntanya preferida és el Montardo, que està a la Vall d'Aran. No arriba als 3.000 metres, però és bonic igual. L'activitat que més m'agrada del cau és la ruta de Pioners i Caravel·les. A un ànec el vestiria amb un gorro de pescador, unes ulleres dels 2000, una camisa de ratlles i uns pantalons amb campana.

Roger Mayol

Branca: Ràngers i Guies


Holaa! Em dic Roger i tinc 18 anys. Soc del 4 de novembre del 2004 i per tant soc escorpí. Ara mateix estic estudiant segon de biologia humana a la UPF. Durant la setmana a part d'anar a la universitat entreno i faig d'entrenador de pàdel. Vaig entrar a primer de castors i aquest és el meu primer any com a monitor així que és el meu 12è any al cau. La meva muntanya preferida és la pica d'Estats, potser perquè la vaig gaudir molt a la ruta de 3r de pios. El meu moment preferit del cau són les rutes de pioners i el joc de 24 hores. Vestiria un ànec amb unes botes d'aigua, un impermeable i un paraigües, així no es mulla.

Ona

Branca: Ràngers i Guies


Hola soc l'Ona i tinc 22 anys i soc cranc. Porto 13 anys al cau i és el meu 4t any com a monitora. Estic estudiant medicina i m'encanta passar temps amb la meva família i amigues. Les meves muntanyes preferides són el Pedraforca i la Mola. El meu moment preferit del cau és el campament d'estiu (tot el campament en general no puc triar un moment concret).

Si hagués de vestir a un ànec, li posaria unes ulleres "refacheras" i un gorrito.

Pau Genovese

Branca: Ràngers i Guies


Tinc 20 anys, porto des de primer de Ràngers al cau i aquest serà el meu novè any. És el meu segon any com a monitor. Estic estudiant enginyeria química a la UPC. M'agrada fer esport, sobretot el judo (soc cinturó negre), córrer i frontó. També m'agrada llegir i aprendre, sobretot aprendre, perquè soc extremadament curiós.

Judith Fuentes

Branca: Ràngers i Guies

Hola! Soc la Judith Fuentes, tinc 19 anys i el meu horòscop és piscis del 17 de març. Estic estudiant el segon curs de grau superior d'educació infantil. Vaig entrar al cau a 1r de llops i daines i és el meu primer any com a monitora, per tant porto 10 anys al cau. La meva muntanya preferida és la Pica d'Estats. No puc escollir una única activitat però les meves preferides són les de campament d'estiu la ruta de pioners i caravel·les o el servei de ròvers i el joc de 24 h. Si hagués de vestir a un anec li posaria un tutu i unes botes d’aigua de color blau amb brilli brilli, unes ulleres i el foulard.


Jaume Àlvaro

Branca: Ràngers i Guies


Hey! Soc en Jaume.

Tinc 21 anys i soc Cranc🦀 (18 de juliol). Estic treballant a un viver, envoltat de flors 🪷 i plantes 🪴. A més, soc entrenador de futbol.

Els meus grans hobbies són 4:

FUTBOL ⚽, MÚSICA 🎹 , NATURA 🏕i LA SOCA ⛺. Aquests quatre em defineixen.

Vaig entrar al cau a segon de llops, i aquest és el meu tercer any de monitor! Durant la meva etapa d'escolta he coronat dues vegades la meva muntanya preferida, que és el Pedraforca.

Em costa molt escollir un moment, però sense cap mena de dubte, els millors moments són: Cantar himnes amb totes les branques, anar a la KZ, i el joc de 24h.

El meu ànec seria el més molón! Portaria unes ulleres grans i quadrades de color negres (no veu gaire bé 🤓), la resta, seria una equipació de futbol sencera (botes, mitgetes, samarreta amb el dorsal 5). Finalment, sempre portaria un rellotge, amb l'hora 2 min avançats, per arribar SEMPRE A PUNT!

Juliana Montserrat

Branca: Pioners i Caravel·les

Hola! Soc la Juliana, vaig néixer el mateix dia que la primavera, el 21 de març, i per tant soc Àries. Em vaig apuntar al cau a primer de castors, és el meu quart any com a monitora i aquest serà el 15è any al cau. 

He estudiat Enginyeria de Disseny Industrial. Des dels tinc tres anys faig ballet, el que m’ajuda a desconnectar entre setmana. M’agrada dibuixar, ballar, viatjar, anar a la muntanya, jugar i passar temps amb la meva família i amics. 

De totes les muntanyes que he pujat, la meva preferida és la pica d’Estats, ja que tinc un molt bon record de la meva primera ruta de Pioners. Em costa molt escollir una activitat preferida al cau, podria dir el joc de 24 hores o la ruta de pioners on m’ho he passat suuuuper bé, però el moment que més m’agrada és quan ens donem la Pau. Trobo que es un moment molt emotiu on ens ho expliquem tot en una sola abraçada. 

Si hagués de vestir un ànec voldria que anés ben guapo, així que li posaria un traje amb pajarita i moccasins.

Mireia Prat

Branca: Pioners i Caravel·les


Hola! Soc la Mireia i tinc 21 anys. Soc escorpí, del 8 de novembre. He estudiat ciències biomèdiques i estic fent el màster per ser professora de secundària. Aquest serà el meu quart any de monitora i la meva muntanya preferida és el Mulhacén. De totes totes les activitats del cau, la meva preferida són les nits tranquil·letes al campament quan ens podem estirar al prat i mirar les estrelles.

Si hagués de vestir un ànec, no li posaria sabates, però li posaria uns pantalons amples o una faldilla i una camisa amb botonets.

Marina Ronda

Branca: Pioners i Caravel·les


Hey! Soc la Marina tinc 21 anys, escorpí del 17 de novembre.

Estic estudiant Disseny de Moda. En el meu temps lliure m'agrada anar a patinar, fer excursions per la muntanya, quedar amb els amics, mirar sèries. Aquest any serà el quart com a monitora, la meva muntanya preferida és Montserrat. Una de les activitats que m'agraden més del cau són els dies temàtics. El look que faria pel meu ànec seria: un tutu amb botes d'aigua i al cap una gorra amb gafitas vistoses.

Natàlia Arenas

Branca: Pioners i Caravel·les


Hola! Em dic Natàlia i vaig néixer l’any 2001, és a dir, que tinc 22 anys. Sóc aquari. Vaig entrar al cau a 1r Llops i Daines, per tant, és el meu 13è any al cau. Estic estudiant 3r de Medicina a la Universitat de Barcelona. Jugo a fútbol des de l’any passat i m’agrada molt. 

Els meus moments preferits al cau són els jocs de 24h i les rutes de Pioners i Caravel·les. Si hagués d’escollir una muntanya diria la Pica d’Estats o el Pic del Balandrau perquè hi tinc molt bons records de Pioners i Caravel·les i de Ròvers. Vestiria un ànec amb una diadema i un vestit rosa. I si té fred li posaria una dessuadora beige NudeProject.

Oscar Escaler

Branca: Pioners i Caravel·les


Hola! Soc l'Oscar, tinc 21 anys i soc del 29 d'Abril és a dir soc Tauro (tot i que crec que ho han canviat i ja no soc tauro, però direm que si) i soc de Vilassar de Mar. Porto al cau des del meu primer de Ràngers, és a dir 11 anys en total i aquest és el meu quart any com a monitor.

Actualment, estic estudiant la carrera de Mestre d'Educació Primària a la Universitat de Barcelona i treballo com a monitor de menjador a l'escola Francesc Macià de Vilassar de Dalt i com a cambrer a un bar de Vilassar de Mar.

Els meus passatemps preferits són la música, el cinema, els videojocs i passar temps amb la meva família i la meva gossa.

La meva muntanya preferida és la Pica d'Estats, ja que hi vaig anar a la ruta de pios i he tornat fa poquet i tinc molt bons records (la foto que tinc és allà jeje).

El meu moment preferit és el joc de 24 hores o quan anem a dormir després d'un dia molt llarg al campament.

Si hagués de vestir a un ànec, li posaria un plomes negre amb una bufanda tot xuli, ulleres de sol, una cadena d'or i algunes sabates amb cambra d'aire tot rexulones.

Paula Lopez

Branca: Ròvers   ||    Consellera del Clan Coquitos (2005)


Soc la Paula i tinc 25 anys, el meu aniversari és l'1 de juliol així que soc cranc. He estudiat el màster per ser professora tot i que de moment això de donar classes haurà d'esperar.

La meva muntanya preferida és el Montsacopa, ja que m'agrada molt la zona de la Garrotxa i és un cim molt xulo de fer.


La meva activitat preferida del cau són els focs de camp, m'agrada molt la pinya que es fa amb el grup i les idees xulíssimes i extravagants que sempre acaben sortint. A part d'això, el meu moment preferit de toootes i qualsevol de les activitats del cau és quan es pot fer un sorteig! M'encanta sortejar les parelles, els grups, les proves...


Si hagués de vestir un ànec crec que simplement li posaria la nova peça de roba exclusiva i xulíssima que faran aquest any les ròvers (estigueu atents/es per descobrir què és!!)

Paula Artero

Branca: Ròvers   ||    Consellera del Clan Coquitos (2005)


Hola, soc la Paula i tinc 22 anys! Soc del 7 d'Abril així que soc Aries.

Aquest és el meu quart any com a monitora al cau, tot i que realment vaig començar al cau sent tota una llúdriga de 1r. És a dir, porto 15 anys al cau 🥳.

Vaig començar medicina 🩺 i no em va acabar d'agradar així que aquest any he començat educació social a la Universitat de Barcelona.

La meva muntanya preferida és la pica d'estats 🏔️, ja que hi tinc molts bons records de quan la vaig fer.

L'activitat que més m'agrada del cau és l'activitat d'estiu sense dubte, si hagués de decidir una em decantaria pel servei de ròvers.🤎

Si hagués de vestir un ànec, li posaria unes bones ulleres de sol, un bon barret de pescador junt amb botes de pescar i que no li falti la seva canya! 🎣