Skip to content

QUI SOM

L’Agrupament Escolta La Soca som una entitat educativa formada per infants i joves de Mataró i Maresme. Pretenem, des de 1973, educar en el lleure a noies i nois mitjançant el mètode escolta, seguint també un estil marista.

El nostre principal objectiu és educar d’acord amb uns valors (pau, solidaritat, senzillesa, sostenibilitat, natura, amistat, convivència, respecte…) perquè els infants i joves puguin construir en el futur una societat més justa, compromesa i crítica.

La Soca, amb el seu estil propi, potencia una educació compartida entre l’escola, la família i els educadors que treballen desinteressadament i que, amb la seva presència acompanyen a l’escolta en tot moment.

Qui?

La nostra acció va dirigida a tots els infants i joves a partir de 8 anys que vulguin participar-hi. La tasca educativa la duu a terme un equip de més de 20 monitores i monitors totalment voluntaris.

Com?

Mitjançant jocs, dinàmiques de grup, excursions,reflexions, tallers… Ens dividim en grups d’edat anomenats BRANQUES. Les activitats es realitzen per branques, tot i que també se’n fan de comunes esporàdicament.
  • Castors i Llúdrigues: 3r i 4t de primària
  • Llops i Daines: 5è i 6è de primària
  • Ràngers i Guies: 1r i 2n d’ESO
  • Pioners i Caravel·les, 3r i 4t d’ESO i 1r de batxillerat
  • Róvers: a partir de 2n de batxillerat

Quan?

Ens trobem tots els dissabtes de 9:30 a 13:00. També, realitzem excursions de tot el cap de setmana. Per Nadal i per Setmana Santa fem sortides de quatre dies a cases de colònies i al Juliol fem els CAMPAMENTS DESTIU.

On?

Principalment es realitzen les activitats a  les instal·lacions del col·legi Maristes Valldemia i als seus voltants.

Preu?

La matrícula són 75€ i cobreixen totes les activitats que es realitzen excepte les excursions i campaments. Tenim un sistema de beques per a ajudar a qui ho necessiti i ho sol·liciti.