El dissabte passat el vam començar amb un joc nou i ben original: una part dels ràngers es van transformar en cérvols i l’altra meitat es van dividir en gossos i caçadors, es tractava de caçar els cérvols que escapaven corrents, però els gossos no els podien caçar sinó els havien d’entretenir mentre els caçadors acudien quan ells bordaven.

Després vam llegir el llibre d’or i vam fer les news, que aquesta setmana tractaven d’un bar únic al país on hi ha unes impressores que imprimeixen en tres dimensions. Això ens va portar a parlar sobre el futur de la nostra societat i de les noves tecnologies. Per acabar el nostre matí, els monitors van llegir una carta que un rànger els havia fet arribar per mail i que contava amb un parell de vídeos, parlava sobre les ganes de superar-se i sobre la motivació, dos conceptes que hem de tenir ben presents d’aquí dos setmanes perquè ja serà Pasqua, per fi! I tots els ràngers i guies ens reunirem a la Carral per passar uns molts bons quatre dies!

Després del pati vam posar-nos a treballar intensament en l’operació per tallers, ja està quasi acabada! Tenim moltes ganes de que arribi el 26 d’abril per dur-la a terme!!! Per últim, vam fer repartiment de feines, recordatoris i ens vam preparar amb un ben fort, SEMPRE A PUNT per l’excursió que farem el dissabte que ve tot acomiadant-nos.

Cau normal 29 de març de 2014, podeu veure les fotos d’aquest dia al nostre Flickr.

Deixa un comentari

Deixa un comentari