Com ja és tradició, quan s’apropa Nadal, La Soca organitza un concurs obert a tothom per a dissenyar la postal que l’agrupament donarà per a felicitar les festes. La temàtica i l’estil és lliure, però respectant sempre que el disseny presentat pugui ser fotocopiat. S’apreciarà, però, que les postals tinguin un contingut nadalenc i relacionat amb el cau i, enguany, amb el 40è aniversari.

La presentació de les postals es pot fer fins l’1 de desembre inclòs. Les postals es poden lliurar en mà als monitors i monitores, deixar-les a la recepció de l’escola Maristes Valldemia o bé enviar-les per correu electrònic a l’adreça ae.lasoca@gmail.com amb l’assumpte “Postal de Nadal”.

L’endemà de la fi del termini per a presentar les postals, totes les rebudes apareixeran publicades a l’apartat “4t concurs de postals” d’aquest web. Tothom qui ho vulgui podrà votar les dues postals que li agradin més. Aquest procés de votació estarà obert fins el 8 de desembre, que es tancarà l’apartat. La setmana següent, durant la Festa de Nadal es repartirà la postal guanyadora.

Aquest any, per a fomentar encara més la participació, sobretot de cara a branques més grans, on en les altres edicions la participació ha estat més fluixa, es donarà un premi sorpresa al guanyador!

FULLETÓ DE PROPAGANDA PER AL CONCURS DE POSTALS

BASES DEL CONCURS DE POSTALS 2012

Si teniu qualsevol pregunta referent al concurs, podeu posar-vos en contacte amb els monitors a través de l’adreça electrònica ae.lasoca@gmail.com o bé podeu escriure un comentari al web o qualsevol de les xarxes socials de l’agrupament. Us animem fortament a participar al concurs! Sort a tots i totes!

Deixa un comentari

Deixa un comentari