Els Ròvers iniciem el nou any amb tanta empenta que no podíem esperar mes per fer nostre l’octubre. Curs nou, mes nou!

Si si, aquest passat cap de setmana 1 i 2, vàrem fer la Sortida de Programació a Palafolls.
Un cop érem tots a les 9:30 al cole, be… mes aviat a i 45, vàrem carregar els cotxes de ganes i motxilles, i…en marxaa!! 

Ens esperava un matí de neteja a la casa del Grup Roig de Palafolls.

La cosa va anar sobre rodes, si oblidem que vam crear un llac artificial en una  habitació per culpa d’un petit accident amb una galleda d’aigua.
Mentrestant l’Ari i la Paula estaven al Lidl fent malabarismes al seu estil per aprofitar al màxim el pressupost establert pel menjar, ( cal dir que son tot unes professionals). Un cop fetes les bosses plenes a petar, elles, el nostre estimat “Marc el conseller-taxista” i l’ Irene que s’havia deixat el joc preparat a casa ( Ole tu!!! ), varen tornar fins a la casa on eren tota la resta arribant a temps per esmorzar!!
Un cop instal·lats i esmorzats amb les piles carregades i un sol que no era de tardor, vàrem jugar al pitxi. En vàrem treure una conclusió clara. Si volem guanyar la TRES hauríem de practicar dia i nit els nostres xuts… ja esgotats ajaguts a la sala dels sofàs, vam jugar a jocs de “coneixença” una mica dispersats per fer temps fins l’hora de dinar. Més tard el cafè interromput per un accident un xic punxegut, i una prolongació dels jocs de “coneixença” canviants amb xerrameca, i cadascú al seu rotllo  fins l’hora de fer el joc de metodologia preparat per el clan de segon. Consistia en que la Sara i la Noelia, les Ròvers de 1r any, tiressin una boleta en una de les àrees de la  diana, en les quals hi havien apuntats els tòpics de Ròvers : Unitat, Clan, Consellers, Progrés escolta, Deu, CMS i per descomptat SERVEI. De manera que quan encertaven en una d’elles havien d’explicar que creien que significava o representava aquella paraula, i com s’esperaven que es relacionés amb la branca.
A continuació havien de fer un mini joc o dinàmica adequada a cada cas, per entendre millor el concepte. Un cop realitzat, els de segon explicàvem que era per ells aquella paraula, com la vivien dins la branca, i les coses que feien durant l’any relacionades amb aquesta.
Tot seguit vàrem fer el sopar després d’una estoneta lliure. Hamburgueses amb amanida i ou ferrat mmm… plàtans i algun bikini de Nutella, els nois es van posar les botes!!!
Després de sopar ens esperava el super joc de nit Estrellirovers preparat pel clan de primer, es tractava d’un joc de taula, en el qual participaven dos equips que havien de fer diferents proves segons la casella on anaven a parar, mímica, cançons, cadena de roba…. per tal de guanyar el màxim d’estrelles possibles. Sense dubte l’equip 1 va guanyar de pallissa!! Ens vàrem partir de riure, ho vam passar genial!!!
Finalitzàvem el dia amb un somriure i a dormir! L’endemà tots a les 9 en peu i esmorzant. Al acabar, els consellers ens varen parlar de com volien que fos l’any, i les expectatives que en tenien, varen fer èmfasi en el servei i la importància que te a la branca, per aquest motiu ens organitzaran formacions de persones que tenen experiència en algun tipus de servei, per tal de que puguem aprendre de la seva experiència i tinguem una visió més amplia del que realment és un servei.
Després ens varen preguntar què ens agradaria fer durant l’any i vàrem apuntar les idees per tenir-les en compte a l’hora de programar. Vàrem marcar uns objectius com a ròvers 2016-2017 que hauríem de complir durant el curs i finalment vàrem ajustar els calendaris i programar el trimestre. L’agenda encara treu fum!!!
En Jordi i en marc van haver de marxar, però els altres vàrem continuar fent feina dividits per clans, cada un havia de marcar els seus propis objectius durant l’any. En Gorriz la Sara i la Noelia ens varen fer un dinar bonísiiim macarrons amb romaní del jardí. Varem recollir-ho tot, i amb un pim pam vam tenir la casa neta com una patena i estàvem a punt per marxar!! Havíem fet un gran equip durant tot el cap de setmana, i ens ho havíem passat genial, tornàvem a casa amb ganes del proper dissabte.

Ròvers, Servim!!

Deixa un comentari

Deixa un comentari