Skip to content

TORNA EL CONCURS DE POSTALS DE NADAL DE LA SOCA!

Com ja és tradició, quan s’apropa Nadal, La Soca organitza un concurs obert a tothom per a dissenyar la postal que l’agrupament donarà per a felicitar les festes. La temàtica i l’estil és lliure, però respectant sempre que el disseny presentat pugui ser fotocopiat. S’apreciarà, però, que les postals tinguin un contingut nadalenc i relacionat amb el cau.

La presentació de les postals es pot fer fins el 2 de desembre inclòs. Les postals aquest any s’hauran d’escanejar i enviar-les per correu electrònic a l’adreça aelasoca.web@gmail.com amb l’assumpte “Postal de Nadal 2018”.

L’endemà de la fi del termini per a presentar les postals, totes les rebudes apareixeran publicades a l’apartat de postals de Nadal de la web del cau. Tothom qui ho vulgui podrà votar les dues postals que li agradin més. Aquest procés de votació estarà obert fins el 9 de desembre, que es tancarà l’apartat. La setmana següent, durant la Festa de Nadal es repartirà la postal guanyadora.

Aquest any, per a fomentar encara més la participació, es donarà un súperpremi sorpresa al guanyador/a! Vinga va que n’hi hagi moltes de postals!

BASES DEL CONCURS POSTALS DE NADAL 2018

Si teniu qualsevol pregunta referent al concurs, podeu posar-vos en contacte amb els monitors a través de l’adreça electrònica aelasoca.web@gmail.com o bé podeu escriure un comentari a la web o qualsevol de les xarxes socials de l’agrupament. Us animem fortament a participar al concurs! Sort a tots i totes!