Monitors/es de Ràngers

Paula López

La Paula va néixer l’1 de juliol de 1998 a Barcelona. Ha crescut al camí de la Serra de Mataró, on encara segueix vivint. Ha passat quasi tota la seva vida a Valldemia, on va cursar des de p3 fins a batxillerat, i actualment està estudiant 3r de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona. En un futur li encantaria ser professora de ciències.

El que més li agrada és passar temps amb les seves amistats, mirar pel·lícules, tocar una mica la guitarra per cantar en companyia i també jugar a jocs de taula o a les cartes. I no ens podem oblidar de dormir, tot i que no ho pot fer molt sovint. També li agrada molt jugar a bàsquet, hi ha jugat per molts anys, fins aquest fa un parell d’any ho va haver de deixar perquè ja no podia dedicar-li tant de temps.

Els seus colors preferits són el blau i el lila, els menjars preferit la truita de patates i les croquetes i a l’estiu li agrada més anar a la piscina que a la platja.

Aquest és el seu segon any com a monitora i repteix a la branca de ràngers i guies, però porta des que era una lludrigueta al cau, gaudint de totes les etapes com a nena, i ara té moltes ganes de gaudir-les també com a monitora!!

Sempre a punt!

 

Max Adrià

En Max és un noi de 20 anys nascut a Barcelona en un calurós 14 d’agost de 1998. Ha viscut tota la seva vida a la ciutat condal, ón ha pogut apreciar i viure moltes coses, de les quals es sent molt orgullós. Viu al barri de Sants, barri que li encanta pels amics que hi viuen, pel caliu que transmet, i per la seva història. Des dels 3 anys fins als 17, va fer tota la seva escolaritat en francès, ja que anava al Liceu Francés de Barcelona. Li encanta fer esport de tot tipus: handbol, escalada, còrrer, waterpolo, etc; però per sobre de tot, li fascina anar al Camp Nou a veure l’equip que porta al cor des de que es ben petit. Es considera un amant dels animals, i per aquest motiu està estudiant Veterinària a la UAB, carrera i facultat que el tenen enamorat des de que va entrar, ja fa 3 anys. El seu animal preferit és el Gorila, i si algun dia pogués, aniria a una reserva natural d’aquests grans primats a treballar, aprendre i disfrutar d’aquest món animal. Es un noi amb energia, dedicació que li posa humor a tot allò que fa, com diu ell: “Vam començar de risas i de risas ho anem fent”. Per ell, cuidar del seus amics i del seu entorn, és vital per continuar fent a gust tot allò que estigui fent. Tot i ser el seu primer any de CAU, es sent molt motivat per fer un gran any i aprendre molt al costat de tots i totes.

 

 

 

 

 

Elena Lewis

Deixa un comentari

Deixa un comentari