Skip to content

Monitors/es de Ràngers

Paula López

La Paula va néixer l’1 de juliol de 1998 a Barcelona. Ha crescut al camí de la Serra de Mataró, on encara segueix vivint. Ha passat quasi tota la seva vida a Valldemia, on va cursar des de p3 fins a batxillerat, i actualment està estudiant 3r de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona. En un futur li encantaria ser professora de ciències.

El que més li agrada és passar temps amb les seves amistats, mirar pel·lícules, tocar una mica la guitarra per cantar en companyia i també jugar a jocs de taula o a les cartes. I no ens podem oblidar de dormir, tot i que no ho pot fer molt sovint. També li agrada molt jugar a bàsquet, hi ha jugat per molts anys, fins aquest fa un parell d’any ho va haver de deixar perquè ja no podia dedicar-li tant de temps.

Els seus colors preferits són el blau i el lila, els menjars preferit la truita de patates i les croquetes i a l’estiu li agrada més anar a la piscina que a la platja.

Aquest és el seu segon any com a monitora i repteix a la branca de ràngers i guies, però porta des que era una lludrigueta al cau, gaudint de totes les etapes com a nena, i ara té moltes ganes de gaudir-les també com a monitora!!

Sempre a punt!

 

Elena Lewis

Deixa un comentari