Monitors/es de Pioners

Carla Heredia

La Carla, una noia aparentment tímida, però si t’hi apropes a ella , descobriràs que no ho és.

Fa 12 anys que és al cau, dels quals 5 ( contant aquest ) com a monitora.  Dos a  llops, un a Ràngers i aquest és el segon any que esta a la branca de Pioners ; li agrada molt la muntanya, tant que no l’ha pogut deixar de freqüentar, ja no pot imaginar la seva vida sense la muntanya i l’hora li encanta el mar.

Ella està estudiant per dedicar-se al mar, va fer un grau mitjà de manteniment de vaixells, després va cursar un grau superior de patronatge de vaixells, mentre cursava això, va decidir treure’s el PER, per poder portar vaixells d’esbarjo pel seu compte i el titòl de socorrista aquàtic per poder complementar millor la feina!; Ara esta a la universitat acabant el grau de nàutica, que es per ser capitana.

Sempre a Punt!

 

 

Francesc Llobera

Em dic Francesc Llobera, tinc 24 i sóc de Premià. Sóc enginyer mecànic i actualment estic cursant un màster en l’especialitat de Disseny Industrial.

Tot i ser de fora de Mataró, des de fa uns anys que estic força lligat a la ciutat: vaig estudiar a l’escola Santa Anna, sóc casteller de la colla dels Capgrossos i aquest és el meu tercer any com a monitor de La Soca!
Tinc com a interessos personals i aficions el disseny industrial, el futbol sala, els castells i l’escalada!
Sempre a Punt

Carla Pascual

Va néixer el 25 de juliol del 1997 a Barcelona, i quan va fer els tres anys ja va entrar a cursar P3 a l’escola Maristes Valldemia, a tercer de primària quan feia tres setmanes que havia començat el cau per a tots els nens i nenes va decidir que era l’hora d’apuntar-s’hi.
Tot i que cap de les seves amigues de l’escola hi anava, era el lloc on la Carla veia que podia desconnectar i gaudir sense preocupacions.

La Carla viu a Mataró des de sempre, tot i que cursa quart d’Enginyeria Alimentària a la Universitat Politècnica de Barcelona, a Castelldefels, una de les coses que li agrada més és el cinema li apassiona poder veure pel·lícules sense parar tot i que moltes vegades per falta de temps no pot. A més a més li encanta poder quedar amb els seus amics i passar l’estona, encara que sigui per anar a donar un volt. La Carla sap molt bé que els seus amics de tota la vida són un pilar molt important en la seva vida. L’altre part de d’ella és la muntanya, la muntanya és el lloc on tot es fa petit petit i no importa res més que gaudir del que t’envolta, sense necessitat de pensar en res més.

La Carla ja porta catorze anys al cau i aquest serà el seu quart com a monitora, quan li ho van comunicar no hi havia res que li fes més il·lusió, comença un any amb moltes ganes i molt contenta de la branca on li ha tocat ser ja que creu que pot aportar moltes
coses divertides i diferents a tots els escoltes, pioners i caravel·les per ella va ser una de les branques més importants, allà va créixer i va aprendre moltes coses com a ser molt més independent i a saber gestionar tota mena de complicacions, recorda totes les tres
rutes amb molta estima i enyorança i té moltes i moltes ganes de tenir la oportunitat de viure’n una altra per fi.

 

Albert Lahoz

Va néixer el 29 de maig de 1997 a Barcelona, amb 3 anys va entrar a Maristes Valldemia i des de llavors recorda haver anar a buscar al seu germà als campaments d’estiu. Li encantava anar a la muntanya i poder entrar a un campament, així que quan va començar 3r de primària ja tenia ganes d’anar al cau amb els amics. Des de llavors no ha pogut parar.

Actualment viu a Mataró, està estudiant enginyeria informàtica a la universitat Tecnocampus, una cosa que li agrada molt és la muntanya, podríem dir que més que el mar. Sempre que te una estona li agrada poder gaudir del entorn i de la natura caminant i descobrint nous racons. Una altre cosa que li agrada molt és anar en bici, també per la muntanya, creu que es una altre molt bona forma de gaudir i conèixer l’entorn. Una cosa que l’Albert no canviaria mai són els amics, amb ells ha passat des de sempre molt bones estones i ja sigui per donar un volt o fer un cafè sempre esta disposat a buscar uns minuts per estar amb aquells amics de tota la vida.

L’Albert ja porta 14 anys al cau, deu com a escolta i aquest serà el quart com a monitor. Res li fa més il·lusió que poder seguir un any més al cau i continuar amb una branca nova, Pioners i Caravel·les. Te moltes ganes d’aquest any ja que ell recorda questa etapa com la més especial del cau i tornar a viure-la com a monitor.

 

 

Paula Rius

La Paula va néixer el 16 de gener de 1996, i des d’aquell dia va sempre amb un somriure a la cara, una mica despentinada i amb alguna cosa de color vermell.

Després de passar per totes les branques com a nena, ser monitora de llops un any i dos de castors, aquest any passa d’estar amb els més petits (als qui troba molt a faltar) a vestir la camisa vermella i descobrir Pioners en el seu 15è any al cau. I ho continua gaudint com si fos el seu primer dia!

Aquest any que comença en una branca nova i amb els grans, se’l pren com un repte. En té molts bons records de quan hi va estar com a nena i té moltes ganes de conèixer a tots els escoltes que formen la unitat de pios i passar amb tots ells mil moments de riures, aprenentatge, treball, natura i ruta, amistat, confiança, equip… Se sent molt a gust amb els seus companys de kraal i li fa especial il·lusió tornar a viure aquesta branca amb els seus companys de quinta.

A la Paula li agraden molt els animals, tots, i per això va començar a estudiar Veterinària i Ciència i Salut Animal, però arrel de diferents voluntariats va descobrir que al que realment es vol dedicar és a ajudar als més petits. Per això mateix està estudiant Psicologia a la Universitat de Barcelona, on està cursant tercer.

A part dels animals i estar amb infants li agrada molt menjar, sobretot pizza, espaguetis, gelat, “finggers de pollo” i xocolata; el mar (que no la platja), fer manualitats, passar hores i hores amb els amics, i cantar i ballar (encara que no se li doni gaire bé). La seva afició principal és la natura, li encanta pujar muntanyes, escalar, anar d’acampada, banyar-se al riu i contemplar les estrelles.

Somia amb viatjar per tot el món, pujar el Kilimanjaro i dormir sota l’aurora boreal.

 

 

Deixa un comentari

Deixa un comentari