Skip to content

Monitors/es de Pioners

Andrea Castilla

 

Porta 17 anys al cau, sí com ho heu sentit bé 17 anys!!!, dels quals aquest és el seu sisè any com a monitora. Li agradava molt el tema dels laboratoris, envoltar-se d’erlenmeyers, vasos de precipitats i de pipetes, i per això que ha cursat Química a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment està vivint a Tarragona (ben lluny de casa ☹) ja que està cursant el Màster en Física, Genètica i Química Forense. Molts us preguntareu què és o a que es dedica no? Doncs us imagineu el CSI? Que van a escenes de crims, fan proves al laboratori, etc, doncs això es vol dedicar!!! Per això s’ha de plantejar unes oposicions ben dures, però ella pot amb tot!!!

Una debilitat que té són els gossos, li encanten. Una de les poques coses que té clares sobre el seu futur és que tindrà un munt de gossos, de totes les races però sobretot grans. (d’aquells que t’arrosseguen quan els treus de passeig).

Quan li fan la típica pregunta de: Què ets més de mar o muntanya?, clarament té preferència pel mar. Li encanta escoltar el so de les onades ,sentir l’aigua als peus i notar els raigs de sol. Per això sempre que hi hagi un raig de sol ella estarà allà, li encanta estar morena.

Aquest any ha deixat una mica de costat el tema dels castells, però se’n mor de ganes de tornar-hi!! Necessita tornar a sentir els peus d’algú a les seves espatlles i sobretot les tardes i nits d’assajos al Local!. Capgrossos a munt!

La veureu sempre rodejada de nens i nenes, i és que li encanten. Passar estones amb ells, rient, explicant anècdotes i sobretot creixent amb ells.

Sempre a Punt

<<Tot contacte deixa la seva empremta>> Locard.

Carla Heredia

La Carla, una noia aparentment tímida, però si t’hi apropes a ella , descobriràs que no ho és.

Fa 11 anys que és al cau, dels quals 4 ( contant aquest ) com a monitora.  Dos a  llops, un a Ràngers i ara un a Pioners ; li agrada molt la muntanya, tant que no l’ha pogut deixar de freqüentar, ja no pot imaginar la seva vida sense la muntanya i l’hora li encanta el mar.

Ella està estudiant per dedicar-se al mar, va fer un grau mitjà de manteniment de vaixells, després va cursar un grau superior de patronatge de vaixells, mentre cursava això, va decidir treure’s el PER, per poder portar vaixells d’esbarjo pel seu compte; Ara esta a la universitat fent el grau de nàutica, que es per ser capitana. També va aprofitar per realitzar el curs de socorrista aquàtic per poder complementar millor els seus estudis.

Sempre a Punt!

 

Jan Cusachs

 Jan Cusachs Xalabardé va néixer el 27 de juny del 1997 a l’Hospital sagrada família de Barcelona, el 3r de quatre germans, ha crescut a Cabrera de Mar, i estudiant des de p3 fins a segon de Batxillerat a Maristes Valldemia, on va descobrir el cau als 8 anys, començant la seva vida escolta com a nen a la branca de Castors i Llúdrigues. Des d’aquell moment en Jan va començar a formar part de la família de la Soca, i ha crescut entre activitats, dinàmiques, campaments, excursions, camises i fulards, passant de branques i vestint orgullós el fulard groc i negre de la Soca. Amb el temps en Jan es va enamorar del cau i del projecte que és, i és per això que ara és monitor de l’agrupament i no ho canviaria per res del món. Actualment és el seu 3r any com a monitor, ha estat dos anys a la branca de Ràngers i Guies, i aquest any està a Pioners i Caravel·les. També estudia Comunicació Audiovisual a la FCRI Blanquerna, on somia en algun dia poder-se dedicar al món del cinema (de moment), també és un gran aficionat de la música, passa molt de temps tocant la guitarra i sempre que pot aprofita per escoltar música. Però el que més li agrada és compartir temps amb els seus amics, anar a la muntanya per desconnectar de tot, i també aprofitar el temps de cau al màxim per seguir creixent i aprenent.

Ara i sempre, Sempre a Punt!

Francesc Llobera

Em dic Francesc Llobera, tinc 24 i sóc de Premià. Sóc enginyer mecànic i actualment estic cursant un màster en l’especialitat de Disseny Industrial.

Tot i ser de fora de Mataró, des de fa uns anys que estic força lligat a la ciutat: vaig estudiar a l’escola Santa Anna, sóc casteller de la colla dels Capgrossos i aquest és el meu segon any com a monitor de La Soca!
Tinc com a interessos personals i aficions el disseny industrial, el futbol sala, els castells i l’escalada!
Sempre a Punt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *