Monitors/es de Llops

Irena Montserrat

Em dic Irene Montserrat, tinc 19 anys i sóc de Mataró de tota la vida.

He estudiat sempre a l’escola Pia Santa Anna, i gràcies a  les meves cosines vaig descobrir la família del cau, de la qual ara ja farà 10 anys que en formo part!!!!  Estic estudiant Belles Arts a la Universitat de Bareclona, i a part de l’art, és clar, m’agrada molt la natura, estar amb els amics, descobrir coses noves, cuidar els que estimo i gaudir d’un bon cafè!

 

 

 

 

Anna Cruz

El seu nom real és Anna però des de que va entrar al cau a primer de llops, tothom la coneix com a Palo.

És el seu tercer any com a monitora a la branca de Castors, li encanta estar amb els nens en aquesta etapa i és per això que repeteix!

És una noia molt riallera i divertida i el cau és part de la seva vida, ha fet grans amics i ha viscut gran part de les seves millors experiències en ell. Ha après moltíssim dels seus monitors durant tota la seva etapa com a nena al cau i ara és el seu torn!

Aquest any és la nova Vocal de Castors i Llúdrigues del Centre Marista d’Escoltes.

Està estudiant tercer any d’Educació Primària, és el que sempre ha desitjat per la seva gran passió per els nens.

 

Jan Cusachs

Jan Cusachs Xalabardé va néixer el 27 de juny del 1997 a l’Hospital sagrada família de Barcelona, el 3r de quatre germans, ha crescut a Cabrera de Mar, i estudiant des de p3 fins a segon de Batxillerat a Maristes Valldemia, on va descobrir el cau als 8 anys, començant la seva vida escolta com a nen a la branca de Castors i Llúdrigues. Des d’aquell moment en Jan va començar a formar part de la família de la Soca, i ha crescut entre activitats, dinàmiques, campaments, excursions, camises i fulards, passant de branques i vestint orgullós el fulard groc i negre de la Soca. Amb el temps en Jan es va enamorar del cau i del projecte que és, i és per això que ara és monitor de l’agrupament i no ho canviaria per res del món. Actualment és el seu 3r any com a monitor, ha estat dos anys a la branca de Ràngers i Guies, i aquest any està a Pioners i Caravel·les. També estudia Comunicació Audiovisual a la FCRI Blanquerna, on somia en algun dia poder-se dedicar al món del cinema (de moment), també és un gran aficionat de la música, passa molt de temps tocant la guitarra i sempre que pot aprofita per escoltar música. Però el que més li agrada és compartir temps amb els seus amics, anar a la muntanya per desconnectar de tot, i també aprofitar el temps de cau al màxim per seguir creixent i aprenent.

Ara i sempre, Sempre a Punt!

 

Noelia Cano

La Noelia va néixer l’1 d’abril del 1999 a Barcelona. Des que era petita va estudiar a l’escola Maristes Valldemia. Quan va acabar els seus estudis, va marxar a la Universitat de Barcelona on, actualment, està cursant segon de Psicologia.

Té dues grans passions que són l’esport i viatjar. Per aquest motiu dedica el seu temps lliure a ser professora de dansa a nenes petites. També, pel seu compte decideix anar a córrer i apuntar-se a tots els plans que siguin de moure’s. Per altre banda, li agrada molt viatjar i descobrir noves cultures. Sempre que pot, gràcies als diners que aconsegueix de donar classes, marxa a visitar diferents parts del món.

En el seu temps lliure, és una noia bastant independent i que no para mai per casa. És una persona que sempre ha d’estar fent alguna cosa per no avorrir-se. Li agrada molt passar temps amb els amics i amb la família. També li agrada molt anar a la muntanya i fer excursions ja que, estar envoltada de natura la tranquil·litza.

Va al cau des de primer de castors i aquest és el seu primer any com a monitora. És monitora de Llops i Daines i té moltes ganes de viure aventures i experiències amb el cau en aquesta nova etapa igual que ho feia quan tenia 8 anys.

 

 

Deixa un comentari

Deixa un comentari