Monitors/es de Castors

Aina Aleñà

L’Aina va néixer el 21 de maig del 1998 a Barcelona. Durant tota la vida ha estudiat a l’escola Maristes Valldemia però actualment està estudiant tercer de Psicologia a la Universitat de Vic. Viu entre Mataró i Argentona però entre setmana resideix a Vic en un pis compartit amb els seus amics de classe.

A l’Aina li agrada ser independent, per això entre setmana treballa a una escola on juga amb nenes i nens petits; que és una de les seves grans passions; s’ho passa molt bé amb ells. A més, una altra de les grans passions que té és viatjar i, gràcies a aquesta feina, a l’estiu pot marxar a descobrir món, conèixer cultures i viure noves aventures.

És una noia que li agrada aprofitar el temps per quedar amb els amics i les amigues, gaudir amb la seva família i els seus germans, anar de compres, conduir, fer esport, nadar al mar i fer excursions. Per altra banda, també es posa nerviosa ràpidament quan no s’organitza amb temps.

Va al cau des de primer castors i aquest és el seu segon any com a monitora. El curs passat va ser monitora de castors i llúdrigues… i aquest any també! Té molta il·lusió en continuar vivint experiències amb el cau com les d’aquests últims 12 anys.

Per acabar… Una mica de preguntes curtes per conèixer-la millor:

Dia o nit? Nit

Color preferit? Taronja

Sola o acompanyada? Acompanyada

Cine o teatre? teatre

Pel·lícula o llibre? Pel·lícula

RIU AMUNT!

Núria Julià

Va nèixer el 16 de desembre del 1997, ha estudiat tota la vida a l’escola Maristes Valldemia, d’allà s’emporta moltes amistats i un bon record. Viu a Argentona des que era petita. Condueix des de fa dos anys. Actualment està estudiant 4t d’Odontologia a la UIC de Sant Cugat i li agrada molt.

Li agrada molt viatjar per descobrir nous racons del món i sobretot per a conèixer gent nova, també és una apassionada de la muntanya i les excursions. Quan té estones lliures li agrada mirar películes i quan s’inspira li agrada dibuixar, li encanten els paisatges, sempre li ha agradat però mai ha fet cap curs ni classes.

És molt aficionada del futbol, i sempre que pot va al camp Nou a veure jugar al Barça. Però del que més disfruta és de les estones amb els amics i amigues i sempre que pot treu temps per estar amb ells. També valora molt a la seva família i creu que és molt important gaudir d’estones amb cosins, avis, tiets i fer pinya tots plegats.Va entrar al cau a 2n de Castors i Llúdrigues i porta tota la vida al cau, exactament 12 anys, l’ha fet crèixer molt com a persona i sobretot l’ha convertit en la persona que és ara. Aquest any serà el seu 4t any com a monitora i la segona vegada a Castors i Llúdrigues, és una branca que li agrada molt i està encantada de tornar-la a gaudir.

 

Cristina Modolell

La Cristina va néixer el 24 de Desembre de 1996 a Barcelona. Ha viscut tota la vida a Mataró amb la seva família. Actualment és mestra de P3 a l’Escola Pia de Mataró, escola que l’ha vist créixer.

A la Cristina li agrada ballar, llegir, passar temps amb els seus amics i amigues, viatjar, caminar i el cafè amb llet. Però el que verdaderament li apassiona són els nens i les nenes de totes les edats, però sobretot, els més petits! Ser mestra és la seva vocació. Considera Camprodon el seu lloc preferit en el món, però si es perdés, la podrieu trobar en alguna cala de Calella de Palafrugell.

Aquest és el seu primer any al Cau com a monitora, i s’estrena amb els Castors i Llúdrigues! Té moltes ganes d’aprendre i viure noves experiències que li omplin la motxilla de noves emocions, il.lusions i aprenentatges!

Riu amunt!!

 

Ariadna Coll

Ariadna Coll i Monroy, Va néixer el 2 de desembre de 1998 a Mataró, tot i que és d’Argentona, va estudiar a l’Escola Pia Mataró. No va ser fins que feia 2n d’ESO que va animar-se a entrar al cau gràcies a la seva amiga i ara monitora Irena Montserrat, que sempre li havia parlat molt bé del cau i la va animar a provar-ho. És el seu segon any de monitora però ja en fa 7 que forma part de la família del cau!

Actualment viu entre Argentona i Girona, on hi està estudiant el grau d’infermeria a la Universitat de Girona. Li agrada molt llegir, el teatre i la música, toca alguns instruments com la flauta travessera i una mica la guitarra. Actualment està a la colla castellera de la universitat i ho gaudeix molt perquè ha pogut conèixer a molta gent i ha descobert un món totalment diferent. Li agrada molt dormir i estar amb els seus amics i família que són les persones que més estima. Li agrada molt fer voluntariats i poder aportar alguna cosa a la gent que l’envolta.

 

Hugo Escolà

L’Hugo va nèixer el 29 de desembre del 1998 a Barcelona. Ha viscut tota la seva vida allà, a Vallvidrera, al costat del Tibidabo. Té 3 germans, tots 3 nois. Des de fa 11 anys que juga a futbol, 3 a futbol sala, 3 a futbol 7 i la resta a futbol 11 (habitualment de lateral esquerra). Estudia Enginyeria de Disseny Industrial a la UPC al Campus de Terrassa (Eseiaat) i acaba de começar el tercer any de la carrera. Les seves aficions són reparar motos i fer esport, qualsevol tipus li serveix. Aquest és el seu primer any com a monitor del CAU i té moltes ganes de començar i conèixer a tothom.

Deixa un comentari

Deixa un comentari