Skip to content

Monitors/es de Castors

Aina Aleñà

L’Aina va néixer el 21 de maig del 1998 a Barcelona. Durant tota la vida ha estudiat a l’escola Maristes Valldemia però actualment està estudiant segon de Psicologia a la Universitat de Vic. Viu entre Mataró i Argentona però entre setmana resideix a Vic en un pis compartit amb els seus amics de classe.

 

A l’Aina li agrada ser independent, per això entre setmana treballa a una escola on juga amb nenes i nens petits; que és una de les seves grans passions; s’ho passa molt bé amb ells. A més, una altra de les grans passions que té és viatjar i,  gràcies a aquesta feina, a l’estiu pot marxar a descobrir món, conèixer cultures i viure noves aventures.

És una noia que li agrada aprofitar el temps per quedar amb els amics i les amigues, gaudir amb la seva família i els seus germans, anar de compres, conduir, fer esport, nadar al mar i fer excursions. Per altra banda, també es posa nerviosa ràpidament quan no s’organitza amb temps.

 

Va al cau des de primer castors i aquest és el seu primer any com a monitora. És monitora de Castors i Llúdrigues i té molta il·lusió en continuar vivint experiències amb el cau com les d’aquests últims 10 anys.

 

Per acabar… Una mica de preguntes curtes per conèixer-la millor:

Dia o nit? Nit

Color preferit? Verd

Sola o acompanyada? Acompanyada

Cine o teatre? teatre

Pel·lícula o llibre? Pel·lícula

Café o té? Café

Autobús o tren? Autobús

Signe del zodíac? Taure

 

RIU AMUNT!

Anna Cruz

PALO

22 de desembre de 1997

El seu nom real és Anna però des de que va entrar al cau a primer de llops, tothom la coneix com a Palo.

És el seu tercer any com a monitora a la branca de Castors, li encanta estar amb els nens en aquesta etapa i és per això que repeteix!

És una noia molt riallera i divertida i el cau és part de la seva vida, ha fet grans amics i ha viscut gran part de les seves millors experiències en ell. Ha après moltíssim dels seus monitors durant tota la seva etapa com a nena al cau i ara és el seu torn!

Aquest any és la nova Vocal de Castors i Llúdrigues del Centre Marista d’Escoltes.

Està estudiant tercer any d’Educació Primària, és el que sempre ha desitjat per la seva gran passió per els nens.

Paula Rius

 La Paula va néixer el 16 de gener de 1996, i des d’aquell dia va sempre amb un somriure a la cara i amb alguna cosa de color vermell.

Després de passar per totes les branques com a nena, ser monitora de llops un any, i aquest ser el seu segon com a monitora de castors, porta un total de 14 anys al cau! I el gaudeix com si fos el seu primer dia!

El que més li agrada de la seva branca és poder viure amb els castors l’inici de la seva vida escolta ja que per ells tot és nou i cada activitat és un descobriment. Considera que el cau l’ha ajudat molt a créixer com a persona i a tirar endavant en molts moments, i ha après molt deixant el món millor de com l’ha trobat (o intentant-ho).

A la Paula li agraden molt els animals, tots, i per això va començar a estudiar Veterinària i Ciència i Salut Animal, però arrel de diferents voluntariats ve descobrir que al que realment es vol dedicar és a ajudar als més petits. Per això mateix està estudiant Psicologia a la Universitat de Barcelona, on està cursant segon.

A part dels animals i estar amb infants li agrada molt menjar, sobretot pizza, espaguetis, gelat i xocolata; el mar (que no la platja), fer manualitats, passar hores i hores amb els amics, i cantar i ballar (encara que no se li doni gaire bé). La seva afició principal és la muntanya, li encanta pujar muntanyes, escalar, anar d’acampada, banyar-se al riu i contemplar les estrelles.

Somia amb viatjar per tot el món, pujar el Kilimanjaro i dormir sota l’aurora boreal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *