Skip to content

La Màquina del temps: l’any de Castors

Castors i Llúdrigues….Riu Amunt!  Cridant ben fort el nostre lema vam començar el curs 2010/2011 amb tot de nouvinguts companys per la camada! Però, teníem dos companys estranys…en Roc I ja Jenina!

Una parella de pagès, molt enamorats que ens han fet passar un any mogudet! En Roc, ansiós per casar-se amb la Jenina, va demanar-li matrimoni davant de tots nosaltres, però va haver-hi un error…l’anell li va relliscar dins la màquina del temps del doctor Tornassolus i en Roc va entrar-hi a buscar-lo. De sobte la màquina es va activar…un problema va fer que el nostre recent conegut amic Roc desapareixes a l’espai-temps!

Tots els Castors i Llúdrigues volíem ajudar a la Jenina a trobar-lo, i amb l’ajud del doctor Tornassolus vam poder viatjar al país de les fades per veure si existia algun encanteri capaç de fer tornar en Roc a Mataró. Existía una única manera…havíem de trobar els 10 mocadors màgics perduts arreu del món!

Hem hagut de viatjar per tot món, passar increïbles proves i fins i tot ens hem hagut d’escapar del Yeti, però al final l’esforç de tot l’any ens ha tornat al nostre estimat Roc.

Afortunadament tots els Castors i Llúdrigues vam assistir a la boda del segle, el pagès Roc i la muntanyenca Jenina  finalment es van poder casar, i com no tots ho vam celebrar!

Després de l’esperadíssima boda, vam desconnectar la màquina del temps, així tots podrem viure en pau i aquesta maleïda màquina no ens tornarà a donar cap més ensurt!

Riu Amunt!Imatge