Skip to content

Inici de curs

Hola amics!

Un any més per aquestes dates ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de l’inici del nou curs a La Soca.

Alguns començaran el curs en una nova branca, en la que segur que aprendran moltes coses i viuran un munt de moments i experiències; d’altres continuaran a la mateixa branca i tocarà assumir més responsabilitats. Però tots, des de Castors i Llúdrigues fins a Róvers, continuarem pas a pas el camí del progrés escolta. El Kraal de monitors i monitores us animem a aprofitar al màxim cada moment i totes les activitats per aprendre, fer nous amics i amigues i passar-ho genial plegats.

El primer dia de cau serà el proper dissabte 27 de Setembre, com sempre a les 9:30. Us hi esperem a tots i totes! Penseu a portar l’uniforme!

Com és tradició, a les 13h, tan bon punt haguem acabat l’activitat, esteu tots convidats a un petit pica-pica que farem tots junts per a inaugurar l’any i poder compartir una estona amb tota la família del cau.

Aprofitem per comunicar-vos que la reunió de pares de principi de curs serà el proper divendres 3 d’octubre a les 21:00h al teatre de l’escola. L’assistència a aquesta reunió és molt important, allà és on es donaran totes les informacions referents al curs que comença. També és un bon espai per a que famílies i monitors es coneguin i comparteixin impressions. En el cas de no poder assistir, comuniqueu-ho, si us plau, als monitors.

Com a membres de la família de la soca que sou, us demanem la vostra col·laboració per fer una mica de propaganda del cau. Ja sabem que el boca-orella és la millor eina per a fer-nos conèixer; és per això que ens agradaria que ens ajudéssiu, fent arribar a qui creieu que li pot interessar la informació d’aquesta carta! Recordeu que al web de la soca podeu trobar-hi tota la informació!

I com sempre, us recordem que el Kraal de monitors i monitores estem sempre a punt pel que faci falta i que podeu comptar amb nosaltres. Ja des d’ara us desitgem que passeu – que passem– un nou curs tan bo o millor que el curs passat!

Fins el 27!

El Kraal de La Soca

Sempre a Punt!