Què és un holi festival?

El Holi, també conegut com la Festa dels Colors i la Festa de l’Amor, és una antiga festa religiosa hindú que s’ha tornat molt popular entre els no hindús en moltes parts del món i consta d’una gran explosió de colors en pols al ritme de la música.

Com puc participar-hi?

Només cal venir al parc vell de Mataró i fer una ullada a les diferents activitats proposades: amb paradetes amb tallers infantils, pintar cares, polseres, fotocols, animació musical per als menuts i els no tant menuts, un dinar popular i música a càrrec de DJ Ximo fins la explosió de colors i no oblidis la teva samarreta blanca!

 

HORARI

11:30 – obertura de portes

12:00 – animació musical

13:00 – dinar popular

14:45 – Zumba amb Evanny amil

15:00 – música a càrrec de DJ Ximo

16:30 – Explosió de colors

 

Quin és el preu?

L’entrada al recinte es completament gratuïta.

 La inscripció al holi festival (la qual inclourà la polsera de la activitat i la primera bossa de color) tindrà un preu de 3€

Inscripció Activitat Social

Cada bossa de colors addicional costarà 2€

Entrepans a 2,5€

 Refrescs a 1,5€

Pacs descompte:

–          Pac 10€ : polsera del holi, got 45é, entrepà, refrec, 3 bosses holi.

–          Pac 7€ : polsera del holi,got 45é,  entrepà, refrec, 1 bossa holi.

 

Solidari?

Si, tots els beneficis derivats del holi festival es destinaran en primer lloc a cobrir les despeses generades per l’organització d’aquest i els guanys nets seran destinats íntegrament a la societat protectora d’animals de Mataró.

Amb aquesta activitat es busca per un costat poder fer una aportació solidària a una entitat que igual que nosaltres, treballa dia a dia per deixar aquest món millor del que l’hem trobat, i per un altre fer xarxa amb la ciutat, dotar-la d’un espai de lleure conjunt i obert i dur a terme una conscienciació al voltant de les tasques que s’hi realitzen i el perquè val la pena col·laborar-hi.

 

Esperem veure-us a totes i tots i poder fer del dissabte 2 de desembre una data inoblidable, inundar Mataró de colors, però sobretot de solidaritat.

Sempre a Punt!

Deixa un comentari

Deixa un comentari