El cap de setmana del 4 i 5 de novembre els Ròvers vam fer una excursió al Carlit. A les 07:00 ens vam reunir tots a Valldemia per anar cap allà. Vam deixar els cotxes a les 12:00 i cap a  la 13:30h ja estàvem al refugi dinant. Quan vam acabar tots, vam posar rumb al Carlit.

Després de gairebé 3 hores caminant no vam aconseguir fer cim a causa de la neu, el vent i les baixes temperatures que vivíem mentre pujàvem. També vam decidir baixar perquè marxava el sol en poques hores i no havíem agafats lots. Com al refugi hi havia xemeneia ens vam escalfar durant el temps lliure abans de començar a fer el sopar. Tot seguit vam preparar la sopa i els mitxos i després de sopar vam organitzar tot per anar a dormir.

El dia següent ens vam despertar i el paisatge era preciós. Havia nevat durant la nit!! La única complicació era que feia molt de vent. Tot i això alguns vam sortir a jugar amb la neu. Vam recollir tot i vam baixar cap els cotxes. La baixada va ser ràpida i, a l’arribar als cotxes vam anar a dinar al costat d’un riu que hi havia una mica més avall d’on érem.  Seguidament vam dinar i tots plegats vam tornar cap a Mataró. Tot i el fred ens ho vam passar genial!!

 

Róvers!

Servim

Deixa un comentari

Deixa un comentari