Skip to content

Excursió a la Font del Ferro C/LL 21/10/17

Bon dia Castors i Llúdrigues!

Avui no ens hem quedat pas al cole, sinó que motxilles amunt i cap a la Font del Ferro!

Per molts de nosaltres era la primera excursió on caminàvem una mica i això ha fet que acabéssim molt cansats però molt contents.

Després d’esmorzar i caminar un parell d’hores, hem arribat a la Font Picant d’Argentona i com ja era tard i estàvem cansats els monitors han decidit que ens quedaríem allà.

Hem corregut i investigat molt pel bosc, fins i tot hem entrat a una caseta abandonada!

Alhora de dinar hem cantat un bon repertori de benediccions per així anar aprenent-nos la lletra, i teníem tanta gana que no ha quedat ni una engruna del menjar tant bo que ens havien preparat els papis i mamis.

Amb la panxa plena hem fet uns quants jocs que ens han servit per conèixer-nos més entre nosaltres i descobrir les aficions, color preferit, número de peu, curs, si tenen mascotes… els nostres companys i companyes. També hem jugat al Fan Fan que és una super competició de pedra, paper o tisores gegant on quan perds et converteixes en fan de qui t’ha guanyat i l’animes en les seves partides.

I ara ja sí, cap a Mataró una altre vegada que les famílies ens estaven esperant i nosaltres no podíem estar més esgotats!

Riu Amunt!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *