El temps que va fer aquest dissabte no va aturar als Ràngers. Podien utilitzar tot el cole sense problemes, ja que només estaven ells i els Pioners.

Quan vam arribar tots a les 9:30 com cada dissabte hi havia una cosa diferent entre nosaltres, de cop érem més Ràngers que Guies! El motiu és perquè tots els nois van anar vestits de noies i les noies de nois.

Vam començar el dia llegint el llibre d’or a una classe, vam fer servir la Ruleta de paraules per explicar que vam fer el dissabte anterior. Després d’això una nova patrulla ens van explicar les NEWS, que tractaven sobre les armes als Estats Units, vam estar parlant una bona estona on van sortir critiques molt interessants.

Aquest dissabte vam anar més aviat al pati, a les 10:30, per tornar-nos a trobar a les 11 en punt a la mateixa classe.

Els monitors van aparèixer amb una gran bossa de crispetes (que es va acabar tota) i amb fruits secs, i tot aquest menjar el vam menjar mirant una pel·lícula! Vam mirar Mulan, on quan va acabar la peli vam parlar sobre la violència contra la dona (ja que el dimarts 25 va ser el dia mundial contra la violència cap a la dona)  que hi havia a la pel·lícula. Vam estar fent una llarga reflexió on també vam parlar sobre el vestuari que portàvem els nois sobre les noies i les noies sobre els nois.

Vam acabar el dia amb un.. Ràngers i Guies! SEMPRE A PUNT!

Crònica del cau normal 29 de novembre de 2014

Deixa un comentari

Deixa un comentari