Aquest dissabte els Ràngers vam començar molt forts!! Vam córrer i córrer tot jugant al cronòmetre i al tot s’hi val gegants, i us preguntareu…. per què gegants?? Doncs perquè jugàvem amb els llops i per tant va ser el dia escollit perque les dues branques més grans del cau ens ajuntéssim i compartíssim els jocs OK amb més de 60 escoltes entre les dues branques.

15233527853_9c545fa6f6_z

Un cop acabats els jocs OK vam pujar cap a una de les aules del segon pis per poder fer les news, a les quals vam parlar sobre la necessitat i falta d’afecte de la societat , tot revisant la iniciativa “free hugs” i com podem alegrar el dia a la gent del nostre voltant amb una simple abraçada. I posteriorment vam representar el llibre d’or inaugurant la pàgina de la tele!

Després del pati vam fer un joc de probes on podíem disparar amb arc, jugar a bitlles, fer una cursa d’obstacles i molt més, com sempre els monitors van ser molt justos amb les seves puntuacions i tothom va rebre la que es mereixia, bé… potser no del tot, ja que en realitat totes les puntuacions venien predeterminades, però tot te el seu motiu, i és que un cop acabat el joc, quan tots sumàvem les nostres puntuacions ens anàvem agrupant en un ranking i un cop tots ja teníem les nostres puntuacions vam descobrir que els grups no eren aleatoris, sinó que eren les patrulles d’enguany!!!

Abans d’acabar el cau ens vam poder reunir per patrulles per escollir com ens diríem i triar el nostre pilot, un cop decidit vam cridar ben fort RÀNGERS I GUIES!! SEMPRE A PUNT!!

 

Cau normal 22 de novembre de 2014

Deixa un comentari

Deixa un comentari