El passat dissabte els Ràngers i Guies van començar el dia sense camises ni foulards, estaven tots disfressats! Les patrulles es van convertir en pel·lícules i els ràngers en actors.

Totes les patrulles van quedar al teatre, on es presentaven els Premis Rangerstoltes 2014. Vam poder veure un petit tràiler de cada pel·lícula, on cada patrulla ens feia una petita actuació, però quan va arribar el torn de monitors, un fet inesperat va aturar la gala dels premis.. acabaven de segrestar al presentador de la gala! I no només això, també havien embruixat als monitors.

Vam haver de recuperar les claus per accedir al castell on estava el segrestador amb el presentador fent unes proves, algunes competint amb altres patrulles i altres només una patrulla. Vam haver de passar per molts mons per arribar al castell, la Blancaneus, Harry Potter, el Hobbit… Però al final ho vam aconseguir, vam arribar!

Vam tornar al teatre i vam poder saber els premis al millor director, millor banda sonora… i com no, la millor pel·lícula! (Que lògicament, van guanyar els monitors). Després de saber tots els premis vam fer una petita festa per celebrar-ho tot i vam poder anar al pati.

Com que ja era tard, no vam fer Operació, vam fer un parell d’investidures i vam poder llegir el llibre d’or.

I no, no ens n’oblidem d’en Dani, que va ser el seu primer dia al cau, encara ha de provar un caramel blau, avera quina cara fa.

Ràngers i Guies! Sempre a punt!

Pots veure les fotos del dia al nostre Flickr!

Cau normal 1 de març de 2014

Deixa un comentari

Deixa un comentari