Aquest dissabte abans de la TROBADA GENERAL els ràngers el varem començar jugant a una versió del joc de “polis i cacos”, en la que els cacos s’havien d’amagar un mocador i els polis els hi havia de trobar, però per a poder buscar el mocador primers s’havia de pillar al caco, i direu… be no es molt difícil, però aquí no s’acabava la cosa. Els polis havien de correr a quatre grapes, alguns van desenvolupar estils propis: gosset, granota, cranc. I els cacos havien de fugir a peu coix. El joc es va decidir en una batalla campal al pati de preescolar, en la qual van volar rodes i es van haver de superar muralles.

Un cop acabats els jocs OK vam llegir el llibre d’or del super Ràngerstoltes i les news, a les quals varem tractar el tema de la agressió per part d’una noia de tretze anys a una companya d’escola, i també la iniciativa Mataró ciutat de valors. El valor d’aquest mes es l’ESFORÇ, ideal ara que estem a tope amb la operació.

Després de les news vam anar al pati, i tot seguit ens vam separar per tallers i vam seguir fent feina de la operació: ja tenim gairebé enllestit el tríptic del recapte, el macrotwister,el cartell del control central i els decorats de l’obra de teatre!!!

Per acabar vam fer el repartiment de feines i ens vam acomiadar amb moltes ganes de veure’ns tots a la Trobada General del CMS i amb un fort RÀNGER I GUIES SEMPRE A PUNT!!!

 

Cau normal 8 de març de 2014

Deixa un comentari

Deixa un comentari