Dissabte 24 d’octubre va començar com un dissabte normal, però va acabar sent un gran dissabte… Però no revelarem el final de la nostre història al principi de la crònica.

Així bé, comencem des del primer moment que ens vam anar retroba’n tots de bon matí. Un cop ens vam acabar de treure les lleganyes vam començar el super joc de “PEIXOS I PESCADORS”, es podria dir que el resultat va estar renyit però aquell dia no va ser el cas. Ara si que tots estàvem desperts del tot, així doncs vam decidir com ens començaríem a organitzar per fer les bosses de recompenses. Ens vam repartir en dos grups uns muntaven les bosses, i els altres miraven quines eren les persones que la seva recompensa havia de ser enviada per correu. L’estona anava passant i cada cop tot agafava més forma. Tothom sabia el que havia de fer. Els 10 min abans que comencés el pati els d’esmorzar van anar a preparar-ho tot. No va ser dels millors però ens en vàrem ensortir (a la nostre manera). Després del fantàstic esmorzar vam tornar a les recompenses. Fins a la una menys cinc que una castoreta passava de branca. A la una ja arribaven tots els pares així que ens vam posar a repartir aquells qui havien aportat alguna cosa per la KZ. Un cop tot estava repartit, vam començar anar-nos cadascú a casa seva.

Potser encara no sabeu perquè aquell dia que semblava que seria un dia normal va acabar sent un dia especial. Ho va ser per tots els pioners ja que havíem acabat per fi les recompenses, cosa que ens havia portat molt de “follon” . Potser que encara quedi alguna cosa però vam fer un gran pas.

Pioners i Caravel·les… SEMPRE A PUNT!!!!

Deixa un comentari

Deixa un comentari