Skip to content

Els 7 Gorgs de Ripoll

Tot hi el fred que feia aquest dissabte, els Ràngers se’n van anar fins a Campdevànol a fer la ruta dels 7 gorgs, on van poder gaudir de set cascades maquíssimes perdudes enmig de la natura.

foto cronica

 

Van començar el dia amb una hora i mitja de tren que va passar molt ràpid ja que s’ho passaven molt bé xerrant, esmorzant i rient una mica per començar animat el dia. Quan van arribar a l’estació de Campdevànol van anar fins a l’inici del camí on havien de seguir les marques grogues que els portarien cap a les set cascades.

Les cares al veure la primera cascada van ser increïbles, ja que l’aigua era cristal·lina, i tant neta que donaven ganes de banyar-s’hi, llàstima que estava molt molt freda.

Van seguir caminant i veien totes les altres cascades i s’anaven fent un munt de fotos tots junts fins que van arribar a l’última cascada, on vam dinar, era una cascada molt grossa que queia sobre un llac gegant on a tots els donaven moltíssimes ganes de tirar-s’hi i nedar, però l’únic que va fer-ho va ser un dels monitors, la resta van decidir que els hi havia encantat l’excursió i que volien repetir-la de cara a l’estiu quan faci caloreta i es puguin banyar a tots els gorgs.

Per acabar el dia van agafar el tren per tornar a Granollers Canovelles on estaven els pares esperant-los.

Però abans van cridar ben fort RÀNGERS I GUIES!! SEMPRE APUNT!!

 

Crònica excursió d’un dia (13 de desembre de 2014). Fotos de l’excursió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *