El passat dissabte 26 d’abril els ràngers i guies per fi vam poder realitzar la nostra operació , que enguany era una recollida solidaria d’aliments. Després de tres mesos de feina i esforços vam poder mostrar davant de Mataró el que valem i la nostra dedicació a l’hora de deixar el mon una mica millor de com l’hem trobat.

Ens vam reunir a les 9:30 a l’escola per a rebre les ultimes instruccions i aclariments per part del taller de logística i gestió, i recollir els material necessaris, un cop feta la reunió vam anar sortint esglaonats cap als llocs que havíem d’ocupar.

El taller de teatre es va situar a la plaça de la muralla i durant el dia es va dedicar a fer diverses representacions d’una obra de teatre creada per nosaltres en la qual es podia veure una mescla de diferents contes catalans, i també un taller que consistia en crear un super punt de llibre amb cartolines.

El taller de trenes i pintar la cara van anar a riera amb carrer nou i posteriorment es van desplaçar a la plaça de la muralla amb els seus companys de l’obra de teatre.

El taller de paradetes es van instal·lar a plaça de Cuba on durant el mati van estar intercanviant quilos d’aliments per manualitats que havien fet durant el trimestre com porta espelmes, caixetes, bols, i després de dinar es van desplaçar a plaça santa Anna.

El taller de gestió i jocs van anar a plaça santa Anna des de la qual feien publicitat i molt de rebombori del sa amb un megàfon, també van dur a terme diferents activitats per als infants de la ciutat com un twister gegant i un toca-toca. I van concentrar tots els aliments recollits com a control central, a més de gestionar les altres paradetes i qui anava a cada lloc.

Per acabar els tallers de buscar lloc on donar els aliments i publicitat van recorrer els carrers i les cases del centre de Mataró demanant aliments porta a aporta i exposant la nostra causa al públic general.

A voltants de les 6 ens vam reunir tots a plaça santa Anna i vam decidir acabar el dia, veient la gran quantitat de quilos obtinguts i estant molt contents de la feina feta, vam pujar cap a Valldemia amb els carros ben carregats i un cop al cole vam separar els aliments per tipus (arròs, pastes, llegums, llaunes, etc…), vam desar el material i vam donar per acabada la nostra operació amb la sensació d’haver fet una gran feina tant durant tot el segon trimestre com el mateix dissabte i podent dir ben fort que els ràngers i les guies de la soca estem SEMPRE A PUNT per a deixar el mon una mica millor de com l’hem trobat

Deixa un comentari

Deixa un comentari