Aquest dissabte els Ràngers i guies vam fer un dia temàtic que consistia en anar tots vestits en pijama!

En arribar al cau a les 9:30h del matí tothom ens mirava!!!! Però nosaltres estàvem ben contents i molt còmodes amb els nostres pijames!

Per començar el dia vam jugar al “pitxi” i ens ho vam passar d’allò més bé, tot i que no tothom aconseguia batejar bé la pilota…. és més difícil del que sembla!!!

Tot seguit els monitors vam fer la presentació del Llibre d’Or representant l’excursió al Puigmal que havíem fet la setmana anterior. Els ràngers i guies van riure molt durant aquesta estona i se sentien totalment identificats en cada un dels gags que els monitors representaven.

Vam anar a fer l’estona de pati i quan ens vam tornar a reunir ja anàvem tots preparats per la desfilada de pijames!!!!! Cadascú portava el seu pijama i tot de complements: sabatilles, peluixos, mantes, etc.

Amb l’ajuda d’una mica de música vam fer una super passarel·la on cadascú va mostrar el seu “modelito”. Els monitors també hi vam participar!

Vam riure molt i ens ho vam passar molt bé!!!! I de premi per aquesta gran desfilada…. xuxes per tots!!!!!!!

Per acabar el dia, ens vam reunir amb totes les altres branques i vam fer el pas de branca de la Judit, que ara ja és una daina!

Abans de marxar vam recollir les tendes que havíem utilitzat a l’excursió del Puigmal i també vam recordar que la setmana vinent és la castanyada i ho celebrarem tots junts!!!

Ràngers i guies… Sempre a punt!!!!!

Cau Normal (24/10/15)

Deixa un comentari

Deixa un comentari