Hem arribat al cau a les 9:30 del matí, no hi havia son perquè sabiem que les camises noves ens estaven esperant! Un cop tots ben vestit, hem anat a jugar al pati de baix amb el clan de segon a matar. Després hem pujat a la plataforma i hem jugat al “cocodril” (o com la gent li vulgui dir) dues vegades. Seguidament a l'”stop kiss” on només començar l’Andrea s’ha fotut una patacada…

Seguidament hem anat a l’oratori i hem fet la notícia! que ha preparat l’Óscar. Després de que la Blanca estigués llegint una bona estona, hem començat un debat sobre la llibertat d’expressió i l’anonimat a les xarxes socials. No l’hem acabat perquè hem anat a esmorzar!
Els i les més atrevides (Juliana, Marina, Andrea, Górriz, Óscar i Berta) han estat saltant a corda amb les daines i les llúdrigues!
Quan s’ha acabat el pati, hem assistit a 2 passos de branca. Seguidament han arribat la Ona i la Natalia que per aconseguir la camisa han hagut de fer un petó a un monitor de cada branca. Després, hem començat la dinàmica “imprescindible i prescindible per la vida”. Hem estat una bona estona duent-la a terme, després de fer una mica de reflexió personal, hem posat en comú alguns termes com el poder, la companyia, el físic, el luxe, l’esperança, l’excés. A les 13:00 hem fet una mica de revisió dels caps de setmanes següents, els consellers ens han explicat novetats sobre el camp de treball i les xerrades i fins aquí el primer segons dissabte de cau.
Róvers: Servim!

Deixa un comentari

Deixa un comentari