No en teniem prou amb només veure’ns els dissabtes al matí, així que vam decidir quedar els dos clans junts, el divendres al vespre! Què vam fer? Doncs, ens vam reunir a les 20h a l’escola, i mentre fèiem temps que vinguessin els altres, vam estar mirant

vídeos “xorras” per el Youtube. Un com hi érem totes, vam parlar dels extrajobs i sobretot de les castanyes i la Mire i l’Ona ens van explicar el joc que havien preparat per les altres branques. Quina feinada se’ns bé a sobre… vam sopar i en finalitzar ens vam acomodar per fer… Cinefòrum!. La pel·lícula era “Las Sufragistas”. Gràcies a que la Cano i la Clàudia ens van portar aquesta pel·lícula, vam poder reflexionar, en acabar, sobre quines actituds masclistes tenim o algú ha tingut amb nosaltres, què ens pensàvem del que ens volia transmetre la pel·lícula, sobre el dret femení de votar i etc. Un cop fet això vam anar a dormir.

L’endemà ens vam llevar a les 9 sabent que venia un matí llarg. Vam reunir-nos per a repassar el joc que havíem preparat pels petits i per parlar dels objectius que volíem com a clan de primer. Quan es va acabar l’hora del pati, ens vam reunir amb totes les branques i els hi vam explicar el súper joc! El món tenia un tresor amagat, però havíem perdut el mapa. El joc es dividia dues parts, una primera part de probes per aconseguir els trossos de mapa perduts i una segona per a conquerir el món, el país que conquerís més terres guanyava el tresor! El temps va passar molt de pressa i va arribar l’hora de plegar.
Róvers: Servim!

Deixa un comentari

Deixa un comentari