Aquest dissabte 29 els Ràngers i Guies vam estrenar aquest nou curs amb un dia de cau fantàstic!
A les 9:30 ens vam trobar a la plataforma i vam jugar a jocs OK per entrar en calor!
Seguidament vam descobrir la cartellera d’aquest any, quina passada! Un llibre d’or de dimensions immenses on la tropa de RiG podrem anar omplint de records durant aquest any. Vam estrenar-la amb el primer Llibre d’Or de l’any i la primera New, la qual ens va fer obrir un debat molt interessant sobre l’extrem ús de les tecnologies que existeixen avui en dia i com creiem que ens afectaven. Creiem que és necessari fer-nos conscients de la importància que té saber trobar l’equilibri i poder trobar totes aquestes eines com a elements que ens faciliten la vida i no com a béns de primera necessitat.
Després de l’hora del pati i reposar forces, vam fer els passos de branca i vam donar la benvinguda a dos Ràngers més a la tropa, quina il•lusió!
Ara que ja hi erem tots, vam donar inici al primer joc de l’any, el joc de metodologia. Un joc que ens va ajudar a repassar els 4 pilars de l’escoltisme i que, en forma de cursa d’obstacles, va introduir-nos què era la branca de Ràngers i quins elements en formaven part. Entre tots vam aconseguir-ho!
El primer dia de cau va ser fantàstic! La tropa ja estem més que preparats per afrontar aquest nou curs i aquesta nova branca, fins dissabte que ve!

Sempre a punt!

Deixa un comentari

Deixa un comentari