El dissabte 20 d’octubre els Ràngers i Guies ens moríem de ganes de fer “el camí dels fondals”, una excursió molt guai a Canet de Mar… però la previsió de pluja ens ha jugat una mala passada i hem hagut d’anul·lar-la. Oooohhhh, quina llàstima!!!!

Tot i això no ens podem queixar… perquè el dissabte alternatiu que hem planificat no ha estat gens malament!!! Hem començat el dia jugant a un parell de jocs OK per despertar-nos i activar-nos una mica… primer hem jugat a “Bola de foc” i després a “Les 10 passades”. Molt divertits i dinàmics!!

Després ens hem assegut en rotllana per llegir el llibre d’or del dissabte anterior i comentar i debatre 3 notícies d’actualitat. Hem hagut d’avançar una miqueta el pati per després poder tenir temps de fer la gran activitat del matí… el cinefòrum!!!! Hem mirat la pel·lícula “Little Miss Sunshine” i al final hem tingut una estoneta per reflexionar i opinar sobre el que ens havia transmet. Realment hem extret molt de suc d’aquesta pel·lícula!!

Al final ens ha fet una mica de rabieta haver anul·lat l’excursió perquè no va ploure en tot el matí… però ja sabem que el temps de vegades és imprevisible!!

SEMPRE A PUNT!!!