Skip to content

Crònica Pioners i Caravel·les 7 d’Abril 2018

El dissabte 7 d’abril els Pioners i Caravel·les  vam estar toot el mati a la KZ. Vam revisar com havíem gestionat l’empresa, els comitè i el resultat que havíem tingut fins al moment.Un cop vam acabar de revisar l’empresa, vam revisar els comitès generals  i després vàrem fer revisions generals del trimestre i revisions per quintes. Després d’això vam programar el  3r trimestre!

Un cop vam ja ho teníem tot, tot revisat, i tot programat, va començar el moment que tots esperàvem!!!!! LA RUTA!! Es van realitzar moltes propostes de ruta, però finalment va sortir guanyadora la ruta a…….. GRANAAADAA!!

Després del cau ens vam quedar a dinar al cole perquè teníem la suuuper trobada d’entitats!!

A les 16h, ens vam reunir amb l’esplai Enlleure’t per jugar a un joc que havien preparat els monitors de la soca i l’Enlleute’t, ens vam dividir en equips per jugar.

A les 17h, vam anar tots al sidral, la taula d’entitats que esta formada per monitores i monitors de les entitats del lleure  un concert amb animació musical infantil, va venir a tocar el grup El Gripau Blau.. Ens ho vam passar genial!!

Va ser un dia genial!

Pioners i Caravel·les

Sempre a Punt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *