La pluja ha estat el principal enemic de la branca de Vermell aquest cap de setmana. Si tot hagués anat bé, haurien pogut fer el primer cim de l’any, el mític Pedraforca, però degut a les males previsions de temps han decidit quedar-se a Mataró i esperar-se a nova ocasió, com diu el savi: “La muntanya sempre hi serà…”.

El dissabte “improvisat” ha donat molts fruits han començat el matí jugant al joc de les 15 passades, amb un company nou, en Manu!

Tot seguit han fet revisió dels pròxims esdeveniments com la Castanyada del pròxim dia 26 on es couran les castanyes de tots els nens de l’escola de cicle infantil, una gran responsabilitat. Finalment el gruix del matí l’han dedicat a veure i comentar la pel·lícula “El show de Truman” protagonitzada per Jimm Carrey.

El debat intens ha donat per parlar sobre el grau de control que té la societat sobre les persones i si les persones són o no realment lliures en aquest món. Així doncs, ha sigut un dissabte molt productiu i interessant.

Tot i que els Pioners i les Caravel·les aniran a dormir pensant en l’aventura que els espera, el dia que pugui atacar el Pedraforca!!

Sempre a punt!!