Crònica Llops i Daines 6/10/18

LLOPS I DAINES DIA 6 D’OCTUBRE

Vàrem començar el dia al Sum amb una roda de noms presentant-nos amb un moviment. Quina passada, som un munt de Llops i Daines!

Un cop completada tota la roda, i tots i totes ens havíem presentat, estàvem llestes per cridar ben i ben fort BON DIAAA !!! …I ho vam fer tant bé que fins i tot ens varen sentir els pioners des de la caseta. Així doncs ja estàvem una miqueta més desperts per exprimir-nos el cervell fent el Consell de Pas de Branca d’en Carles, ara un Rànger.

Quan vàrem sortir del Sum els pioners ens estaven esperant amb ganes de jugar amb nosaltres a el joc OK estrella d’aquest any… Matar a quatre bandes. Un dels equips estava format per els monitors de pioners, un altre per els de llops, el següent per els pioners i caravel·les, i finalment el de llops i daines (òbviament l’equip guanyador!!). Però això no és tot, tant els llops com els pioners son un munt, així que no podien reviure. En canvi els monitors si que ho podien fer en cas que matessin algú en el camp de morts. El Joc estava molt interessant, els pioners i caravel·les varen ser l’equip que va anar caient mes ràpid, els llops i daines en canvi resistien molt i molt bé, igual que els seus súper-monitors atlètics i fantàstics! De cop, quan la partida semblava que estava bastant igualada, va aparèixer un tumult de color marró que va rotar per els quatre camps fins que finalment es va quedar en la major part al camp de monis de llops i daines i ens va ajudar a liquidar els dos equips de pioners. Eren els ròvers, que aquest any, igual que llops i pioners son moltíssims. Al cap d’una estona van marxar i els llops i daines vàrem celebrar la nostra victòria colossal!

Resulta que guanyar fa venir molta gana i vàrem anar corrents a comprar esmorzar a els nostres amics pioners. Vàrem saltar a corda o jugar a futbol amb altres branques, i sense adonar-nos-en ja s’havia acabat el pati i estàvem fent una rotllana perquè la Júlia i en Carles s’acomiadessin de les seves antigues branques, i amb un pas, celebressin la calorosa benvinguda a la seva nova branca per començar una nova etapa, l’un com a Rànger i l’altre com a Caravel·la.

Ei, que aquí no s’acaba l’emoció perquè resulta que durant la segona part del matí els llops/daines varen convertir-se en les millors redaccions de diaris de la Soca! Cadascuna de les redaccions (equips) havia de passar unes proves per tal d’aconseguir noticies per els seu diari. Un cop passades les proves les redaccions van córrer cap al sum on varen compatir per veure quina creava la millor portada o el millor numero de diari possible! No només es donava importància a la presentació sinó que també es donava importància a la rellevància de les noticies i l’ordre en qual les posaven. Varen sortir uns diaris genials, la veritat es tant amb la pilota com de periodistes ho fem molt i molt bé!!!

Els nostres llops ara ja saben què son les noticies: Durant el trimestre a part de portar el diari, de tant en tant alguna sisena també portarà una o dues notícies que ens l’explicarà i parlarem sobre què en pensem, com ens fa sentir…

Ja s’acostava l’hora de plegar i anar cap a casa, i després d’una ràpida explicació i repartida de papers ….LLOPS I DAINES,

TANT COM PUC!

Deixa un comentari

Deixa un comentari