Els Pioners i Caravel·les vam començar el dia fent un SUPER joc similar a la oca, on ens feien preguntes per avançar de casella, amb la finalitat d’entendre a on anaven destinats els diners recaptats del HOLI FESTIVAL.Un cop acabat el joc, ja era l’hora del pati i vam anar a esmorzar. Després vam anar cap al lloc on es feia el holli festival, vam estar fent polseres, pintant-nos la cara, i finalment vam animar als més petits a ballar unes quantes cançons preparades. Ens ho vam passar molt i molt bé ballant!!

Més tard, vam anar a dinar uns entrepans molt bons que van fer els socis del cau. Llavors, vam fer una mica d’estona lliure i després van venir unes noies d’una acadèmia de ball a fer ZUMBA. Així dons, vam fer zumba i ens van ensenyar alguns balls que tenien elles preparats.

Ara sí, arriba el moment de la festa de colors! Quan tothom ja tenia les seves bosses de colors preparades i DJ Ximo estava ja posant música, vam fer el llançament conjunt de tots els colors. I al acabar, alguns ens vam quedar a ajudar a recollir totes les paradetes.

 

Va ser un dia molt divertit amb totes les branques del cau!!

 

Pioners i Caravel·les,

SEMPRE A PUNT!!

 

Deixa un comentari

Deixa un comentari