Aquest cap de setmana els llops i daines hem anat d’excursió a la casa de colònies Riera de Ciuret a les meravelloses terres del Montseny. Amb molt de fred però moltes ganes de passar-ho bé, tant escoltes com monitors hem gaudit de dos dies plens d’activitats i bons moments per recordar.
Ha estat la primera sortida de cap de setmana de l’any i ha estat a l’alçada…pinta que serà un any ben intens.

Tot començava dissabte a les 9:30h a l’escola, quan carregàvem motxilles i pujàvem a l’autobús que ens duria fins la casa. Després d’instal·lar-nos i esmorzar vam trencar el gel fent jocs curts com el drac i la princesa o el pistoler. Ja al migdia la gana apretava i cadascú obria el seu entrepà i algunes cosetes per compartir amb els companys. Ja amb la panxa ben plena vam gaudir d’un mega joc per passar algunes proves de progrés : 15 salts a corda, pujar un arbre, pas bagheera, punteria i passar un tronc. Tots els llops i les daines han demostrat estar tant com puc i mica en mica ja van passant totes les proves per aconseguir els estels a final de l’any.
Per tornar a carregar piles vam berenar i després vam fer un joc de lluites i vides. Els monitors van fer de súper cuiners i van preparar una sopa deliciosa, frankfurts de segon i iogurt de postre. Entre tots vam recollir el menjador i vam gaudir d’una estona lliure. L’última activitat del dia va ser una estoneta més relaxada per fer una dinàmica sobre els diners i la felicitat.
Després del dia carregat de bones estones tots estàvem molt cansats i vam agafar el llit amb moltes ganes!

Diumenge ens vam llevar a les 8:30h per preparar les motxilles i anar a esmorzar. La primera activitat del matí ha estat jugar tots junts a polis i cacos, el bote bote i el pi. Una estona molt moguda de córrer amunt i avall i va estar d’allò més divertit. El dinar ha estat exquisit: macarrons amb tomàquet i escalopa i un pastís de postre. Per seguir amb les proves de progrés per la tarda vam aprendre a cosir un botó i tot seguit vam recollir i endreçar la casa entre tots.

Semblava mentida però el cap de setmana va passar volant, deu ser perquè ens ho vam passar d’allò més bé amb la branca! Amb ganes de més dissabtes i excursions…

Llops i daines : Tant com puc!

Deixa un comentari

Deixa un comentari