Llops i Daines a la font de la Llorita

Aquest cap de setmana tocava l’excursió tan esperada pels llops i daines, que començaven el matí a les 9.30 h a Valldemia omplint-se de ganes i energia per marxar cap a Llavaneres!

Un cop posades les motxilles baixàvem la riera del centre per anar a trobar la de Sant Simó, i tot seguit endinsant-los a Les Cinc Cènies, veient els correus municipals i un edifici molt conegut per alguns dels llops, L’escola Meritxell. I mentre gaudíem de la caminada alguns llops s’anaven afegint a l’excursió després dels partits de basquet i futbol amb les mateixes ganes que la resta d’arribar a la font.

 

Tan bon punt vàrem arribar a Llavaneres ens mereixíem un descans, i és que estàvem desganats, així que vàrem parar-nos a esmorzar en un parc abans d’arribar per fi a La font de la Llorita. Ells Llops i Daines es van abalançar ràpidament a la tirolina, la caseta i el tobogan, i varen ser la gran distracció abans de dinar. Fins a les 13:00 h que tocava preparar el concurs de dinars per sisenes, ja que ja havia arribat l’últim llop! Els jutges ens vàrem posar les botes de menjar, totes les sisenes tenien molt de nivell i tots els concursants varen ser molt atents amb el jurat, al final aquest va fer una menció especial a 5 menjars que es mereixien reconeixement!!

 

Amb les panxes plenes van seguir jugant amb el tobogan, tirant-s’hi de totes les maneres possibles, després vàrem jugar tots junts al virus i finalment vàrem seure per parlar del dia internacional contra violència a les dones i ens vàrem fer una foto per manifestar-nos a favor d’aquest dia, que juntament amb les fotografies de les altres branques es va penjar a l’Instagram del cau. I finalment vàrem aprofitar per explicar tots els papers de cara a Nadal i la nostra contribució a l’activitat social del cap de setmana que ve. Els llops ja estan preparats i en tenen moltes ganes, van convidar fins i tot algun ciclista que passava per allà…!!

Vinga, motxilles amunt i cap avall a buscar el tren, que els pares ens esperaven a Mataró, després d’una excursió genial i de passar-ho superbé amb els companys de la branca ja tocava marxar cap a casa.

 

Llops i Daines,

Tant com puc!!

Deixa un comentari

Deixa un comentari