Per fi va arribar el dia del Túnel. Els Pioners i Caravel·les vam quedar més d’hora al cole (9:00) per tenir més temps per preparar el túnel!

Les primeres feines que vam haver de fer per començar el muntatge, va ser transportar tot el material que teníem a la KZ al cole, i distribuir-lo per plantes i sales!

Vam tapar totes les finestres del cole, per aconseguir que el cole quedes super fosc i fes molta por!

Ens vam dividir les diferents classes del cole per grups per tal d’agilitzar el muntatge. Cada grup es va encarregar de personalitzar la seva classe. La veritat és que totes feien molta por!

Un cop ja teníem tot el recorregut i les classes muntades vam  anar a maquillar-nos i vestir-nos per poder començar el túnel a les 6 en punt.

Tot va sortir genial, vam recollir tota l’escola i netejar las sales força ràpids. De recompensa per la gran feinada que vam fer, ens vam quedar a dormir al cole!! I per sopar vam demanar unes pizzes, i ens les van portar al cole.

Estem super contents de com va anar!! Volem agrair a tots els socis i sòcies, monitors i monitores de la resta de branques per venir a ajudar-nos i col·laborar amb el nostre extrajob! MOLTES GRÀCIES!!

Pioners i Caravel·les,

Sempre a Punt!

 

Deixa un comentari

Deixa un comentari