Crònica cau normal LL/D 24/11/18

Els Llops i Daines van començar el dia amb molta energia jugant a la bola de foc amb tota la família del cau. El joc consistia en què havien de formar grups, ajuntant-se amb altres persones d’altres branques per poder fer caliu i jugar al joc de la bola de foc de sempre. Va ser una manera original de què els nens coneguessin a altres membres de la família del cau i que passessin una bona estona. En acabar aquell fantàstic joc, la sisena que li tocava fer el diari el va llegir amb molt entusiasme, els hi tocava llegir dos seguits, degut que l’últim dia no es va poder fer.

Quan la sisena va acabar de llegir el que havien fet, vam començar a passar llista d’una manera molt original. Cada vegada que els monitors deien el nom d’algun escolta, aquest havia de fer un soroll d’un animal que no s’hagués repetit anteriorment. Va ser un moment molt creatiu i divertit. Tot seguit, seguint amb els animals es van posar a jugar a una versió molt divertida del pica – paret tradicional. En acabar aquest magnífic joc van anar al patí.
Per finalitzar el súper matí de dissabte; els monitors els hi van preparar una gimcana militar per poder realitzar dues proves de progrés, concretament la de punteria i salts a corda, i així poder estrenar el carnet del llobató.A alguns els hi va costar més que d’altres però finalment, tots els escoltes van aconseguir passar ambdues proves.
Abans de marxar i desitjar que tornés a ser dissabte van cridar el més fort que van poder:
Llops i daines?
TANT COM PUC!

Deixa un comentari

Deixa un comentari