Vam quedar tots els castors i llúdrigues a les 9.30 a l’estació, quan vam ser-hi tots vam anar a agafar el tren! Tots en teníem moltíssimes ganes, ja que alguns no hi havíem pujat mai! Parada rere parada vam arribar a Arc de Triomf i vam baixar allà. Només sortir de la parada vam veure el famós Arc, i fins i tot els monitors/es ens van explicar l’història de la seva construcció.

Vam caminar fins a arribar al Parc de la Ciutadella

 i un cop vàrem trobar un tros de gespa, hi vam seure i vam esmorzar tots junts en un cercle. Després vam jugar de manera lliure i vam inventar una botiga de “cachotes”, uns els feien, els altres els transportaven i els altres els venien, tothom va comprar-ne pagant amb fulles que trobàve

 

m pel parc. Un cop vam vendre tots els “cachotes” vam fer balls i vam cantar cançons. Abans d’anar a dinar vam anar a fer una volta pel parc, la font és molt bonica i ens hi vam fer una foto tots junts!!!

També vam veure un mamut gegant i tots els castors i llúdrigues ens hi vam fer una foto molt divertida. I també hi havia un llac molt gran amb barquetes molt maques.

Vàrem seure a dinar a una gespa just al costat d’un parc de gronxadors molt gran, vam beneir la “taula”, tot i que no en teníem realment i vam menjar tots junts. A l’acabar de dinar vam anar a jugar al parc, i allà vam descobrir coses que no havíem vist mai, el parc tenia paelles per jugar, pales, i moltíssimes coses més que podíem agafar si després érem responsables i les tornàvem, també hi havia un hort i una ludoteca, ens va encantar el parc!!!

En un moment van aparèixer uns estranys vestits amb roba una mica desgastada i la cara negra, ens van explicar que venien del districte 12, on tots eren miners, ens van explicar que vivien en un món on hi havia molts districtes i que cada un es dedicava a alguna cosa, però que últimament alguna cosa els anava malament, no podien trobar carbó i això feia que ningú pogués menjar, que la gent passés fred a les cases i molts altres problemes, i creien que era una persona molt dolenta la que provocava tots aquests problemes i ja havien demanat ajuda a tothom i ningú els volia ajudar, per això havien vingut a un món estrany per demanar ajuda a uns nens i nenes que vestien de lila!

Vam començar a fer un joc de proves per ajudar a solucionar els problemes del districte!

Ens vam separar en equips i vam anar un equip amb dos dels visitants i l’altre equip amb les altres dues visitants. Vam recórrer el parc fent proves on aconseguíem objectes, al final ens vam reunir els dos grups i vam veure quins objectes ens servien per resoldre el conflicte al districte i quins no ens servien per res, vam compartir els objectes entre els grups i junts vam poder ajudar a aquelles persones del districte miner, que van marxar molt feliços i que ens van donar les gràcies de manera efusiva!!

Per acabar l’excursió, vam tornar tots i totes cap al tren que ens va portar fins a Mataró a les 18 h de la tarda!

Castors i Llúdrigues

Riu Amunt!!!!

I

 

Deixa un comentari

Deixa un comentari