Vàrem començar el Cau, com tots els dissabtes, a les 9:30 – 9:45. Vam esperar a que tots el Castors i totes les Llúdrigues arribessin. Un cop érem tots vam jugar a la bola de foc, per tal d’activar-nos.

Acabat el joc vam fer l’assistència, però aquest cop d’una manera diferent. Vam demanar als Castors que es pensessin un animal al que imitar i que quan es digues el seu nom haurien de representar-lo.  La idea els hi va agradar molt, de fet alguns volien repetir i tot.

Un cop  acabada l’assistència, els monitors vam plantejar i explicar l’acció social. Els hi vam explicar com funcionava i que tenien que pensar idees les quals podíem realitzar per tal de contribuir i ajudar en algun aspecte social.

Vam escoltar i apuntar totes les propostes a la pissarra, en dos columnes diferents: la primera per el que volem fer i la segona per qui ho volem fer. Van sortir idees molt bones i diferents, com per exemple ajudar a recollir diners pels animals, o fer uns postres per vendre, fins i tot de preparar unes classes d’allò que cada castor sap fer i donar-la a aquí es vulgui apuntar.

Després de totes les idees donades vam agafa l’esmorzar i vam anar al patí.

Acabat el patí vam començar unes activitats diferents:

Primer vam fer un cercle i ens vam asseure al terra, després algú començava una historia i amb una bola de llana, agafant el fil, li passava la bola. Aquesta persona havia de continuar la historia i agafar el fil, quan acabava la seva part li passava la bola a una altre persona, així fins que tothom deia una part de la historia. La gracia era veure como quedava la historia al final i com quedava la xarxa formada amb el fil.

Per acabar vam fer una activitat més dinàmica on els castors es posaven en fila però deixant uns dos metres entre cada persona. Cada castor havia d’imitar allò que cada monitor li deia. Va estar molt divertit per com cada castor representava allò que se li havia dit.

Així va ser el Cau aquest dissabte.

Castors i Llúdrigues,

Riu Amunt!!!

Deixa un comentari

Deixa un comentari