Aquest dissabte, la branca de castors i llúdrigues, ha rebut la visita del senyor Don Giovanni Malatesta i el seu seguirdor Leonccio.

Mentre els monitors explicaven als nens el joc de les banderes, aquests dos personatges han entrat interrompent-los i s’han posat a mesurar als nens prenen anotacions, de l’altura, la grandària o el color de cabell, entre d’altres coses. Tot intrigats, els monitors i els castors i les llúdrigues han decidit seguir-los fins al seu despatx, per intentar entendre que tramaven.

En un moment de distracció varen entrar al despatx amagant-se darrere les taules, cadires i armaris, des d’aquella posició els castors podien escoltar el que estaven maquinant: “La creació de l’EXERCIT DE L’HORROR”. Per sort, no ens van enxampat (buff,….).

Per calmar els ànims els monitors van voler donar una sorpresa als castors… els Super- Mocadors de joc!!! Després d’agafar forces amb l’esmorzar, els castors varen jugar tranquil·lament, sense ninguna visita inesperada del senyor Malatesta ni el seu ajudant en Leoncio. Varen jugar al cronòmetre, als peixos i pescadors (on els nens van demostrar que tenien un potencial de veu/crit més alt que els dels monitors) i a una emocionant bola de foc en parelles, que finalment es van dissoldre per acabar fent una bola de foc normal però molt entretinguda, on els nens no paraven de eliminar als monitors.

Finalment desprès de moltíssimes emocions, descobriments, els castors i les llúdrigues van cridar ben fort: RIU AMUNT!

Uneix-te a la conversa

1 comentari

  1. Don Giovanni Malatesta i Leonccio, us desitjo molta sort amb la creació d’aquest exèrcit de l’horror! Visca el mal! Fora els pudents castors i les histèriques llúdrigues!

Deixa un comentari

Deixa un comentari