El dimecres 27 de desembre, els Pioners i Caravel·les, com totes les branques, vam anar de campaments de nadal!! Com que el camí que haviem de fer per arribar a la casa era moolt llarg,vam decidir fer una estona de descans per esmorzar.

El primer que vam fer al arribar a la casa va ser deixar les motxilles a la sala gran i després vam dinar tot l’agrupament junt al pati de la casa, mentre que alguns de la branca ja començaven a rebre les primeres proves de l’amic invisible.

Després de fer un parell de consells, vam fer l’especialitat de Zumba que havien preparat uns companys, ens ho vam passar d’allò més bé!  Per acabar el dia, vam fer un cinefòrum.

El segon dia vam fer l’excursió, i pel camí vam veure un paisatge preciós. Aquesta excursió anava acompanyada d’un joc xulíssim. Quan va acabar, vam tornar a la Carral, on vam dinar, i vam continuar amb els consells. Després de moolta estona fent consells, vam anar a fer el taller, que tractava de crear un calendari amb unes poques fustes i cartolines.

Després de sopar, vam fer el pessebre, i finalment, van celebrar els 45 anys que feia la soca amb un pastís enorme!

El tercer dia, el vam començar amb un dinàmica sobre la importància de l’humor i tots els beneficis que ens comporta el riure. També parlàvem sobre l’autoestima i com ens veiem a nosaltres mateixos. Mes tard, vam acabar de fer tots els consells i ens en vam anar a dinar. Després de dinar vam fer el Joc Gran que va ser molt innovador i va estar molt divertit. Cap a la nit, ens vam dividir en equips i vam treballar els balls que hauríem de ballar durant el foc de camp davant de tothom. Quan aquest va acabar, totes les branques ho van donar tot a la discoteca que vam fer, i finalment, abans d’anar a dormir, els pioners i caravel·les vam donar-nos els regals de l’amic invisible.

 

L’últim dia, tot el cau vam fer la pregaria on ens vam donar les gràcies i ens vam demanar perdó.

Després vam dinar, i en acabar, vam fer algunes investidures i l’hora dels adeus.

Pioners i Caravel·les,

Sempre a Punt!

Deixa un comentari

Deixa un comentari