Skip to content

Crònica campaments de Nadal Pioners i caravel·les

Els pioners i caravel·les vàrem arribar a la casa de campaments i ens vam instaurar a les nostres habitacions a la tarda un grup de pioners ens va proposar una activitat per recuperar l’esperit navidenc amb unes joguines. Després de berenar vàrem fer el taller de màscares per el túnel. A la nit ens vam reunir tots els escoltes per fer el pessebre que ens preparen els monitors.

El segon dia va ser l’excursió amb tot l’agrupament. Ens vam preparar la motxilla ve anar a esmorzar i vàrem començar a caminar per una ruta que ens va portar a un Prat on vam jugar a un joc de bases. Ens vàrem dividir en 13 grups i en hi vam posar. L’objectiu era construir una antena per poder aconseguir cobertura per l’animació. Al arribar a la casa ens vam dutxar i vem fer uns quants consells. Quan ja era fosc tots els pios vam anar a la sala gran a mirar le pel·lícula de Billy Eliot per desprès fer una reflexió.

El tercer ens vam llevar i vam començar a fent temps abans d’un joc ja mirant cap a la preparació de la TEP, desprès vam fer el joc que havia preparat un altre equip. Vam seguir fent consells i vam acabar la tarda fent una dinàmica preparada per un altre grup de pioners. A la nit vam acabar desvetllant l’amic invisible i ens vam repartir els regals.

Per acabar, l’últim dia de campaments vam fer la pregària preparada per els monis i abans de marxar vàrem fer algun resultat de fulard. Vam cantar tots i totes ven fort l’himne, l’hora dels adeus, i ens vam despedir de la casa marxant amb el bus tornant cap a Mataró que ens esperava un viatge ven llarg.

Deixa un comentari