Skip to content

Crònica C/LL Primer dia de cau 30/9/17

Primer dia de cau !!

Bon dia Castors i Llúdrigues!

Per fi, després d’estar sense veure’ns durant tot l’estiu el cau ja comença!

Al ser el primer dia estàvem plegats els castorets del curs 2016-2017 i els castors nous que entraven aquest curs. Hem fet un parell de jocs curts per anar-nos coneixent i començar el dia amb energia i després hem anat a mirar fotos dels campaments. Hem rigut molt recordant els bons moments viscuts l’any passat i ja estem esperant a veure què ens espera aquest any!

Després d’agafar forces esmorzant, tot l’agrupament ens hem dirigit cap al Parc Central.

Allà hem fet un joc on havíem d’aconseguir els cromos dels diferents monitors i les seves habilitats: motivació, energia, força… A més a més, també havíem d’aconseguir camises ja que els monitors encara no estaven a les branques que els hi tocaven aquest any.

Ens ho hem passat molt i molt bé jugant, ens hem divertit, hem aconseguit els cromos i ens hem relacionat amb escoltes de totes les branques.

Finalment, hem anat tot el cau cap al teatre on gràcies als cromos aconseguits hem pogut veure la presentació del kraal 2017-2018.

Quan ja sabíem els kraals, cadascú ha marxat amb la seva branca i nosaltres al ser molta gent nova hem aprofitat per presentar-nos tots i per explicar als nous castors què és castors.

I ja eren les 13h i tocava marxar cap a casa peròooo per acabar bé el primer dia de cau els monitors i els socis havien preparat un pica pica, mmm!

 

Riu Amunt!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *