Gimcana d’habilitats

Bon dia Castors i Llúdrigues!

Avui hem començat el dia tornant-nos a presentar ja que som molts i encara no ens sabem els noms de tots (sobretot els monitors ehem ehem…). Després de tenir una mica més clar qui és qui, hem jugat al moco verde, a l’aranya agafant i a la bola de foc.

Els monitors ens han explicat que aquest any és el 45è aniversari del cau (quants!!!) i que farem una Activitat Social, que consisteix en realitzar tota la família del cau conjuntament una activitat per ajudar a millorar la ciutat de Mataró. Aquesta activitat però, encara no se sap quina és ja que la decidirem entre tot el cau de la mateixa manera que decidirem en quin projecte volem col·laborar, i per aquest motiu hi haurà uns representants de cada branca, de monitors i de socis i pares que s’aniran reunint i aniran ideant l’Activitat Social amb tot allò que aportem les branques. Les nostres representants són la Laura i la Leire.

Després del pati, els monitors han vingut dient-nos que com vam poder veure en el vídeo de presentació ells havien estat entrenant i lluitant per aconseguir estar a castors, i que ara volien veure si nosaltres també estàvem preparats per estar en aquesta branca.

Dit i fet, hem començat a fer proves d’quilibri, destresa, força, motivació… on hi ha intervingut galetes, nocilla, globus amb espuma d’afeitar, aigua, rodes… Finalment els castors hem demostrat de què estem fets i que castors aquest any ho petarà!

 

Riu Amunt!!

 

Deixa un comentari

Deixa un comentari