Skip to content

Consellers

David Mayo

En David més conegut com a Mayo va néixer al 29 d’agost del 1994 al fantàstic poble de Vilassar de Mar a on també viu.

Porta des de 2n de castors formant part de la família del cau i després de 15 anys ara és conseller a la branca de Ròvers. Aquest és el seu 5è any com a monitor ha estat a totes les branques fent de monitor menys la branca de castors a on algun dia li agradaria fer de monitor si és possible.

Ja des de petit era un nen molt mogut doncs ara que és més gran continua igual per això una de les seves grans passions és fer esport els quals ha practicat des de que era un moc. També li encanta la natura per això sempre que pot agafa la seva furgi( manera afectuosa de referir-se a la seva furgoneta) i marxa uns dies a la muntanya a desconnectar una mica de la rutina. Una de les seves tradicions és anar amb els amics a fer alpinisme.

En Mayo és una persona molt positiva, sempre té un somriure a la cara i transmet la seva energia a les persones que l’en volten, però com tots també té coses ha de millorar com que és una mica cabezota, si s’hagués de definir amb una paraula seria “lluitador”.

Altres passions que té són veure pel·lícules al sofà un dia de pluja, menjar pizza els divendres, escalar, esquiar, viatjar pel món i descobrir llocs interessants.

Servim!!

Sergi Górriz

Temps era temps, als ben mig del maresme tropical s’hi trobava una petita gran tribu d’irreductibles monitors, n’hi havia d’alts i de baixos, de rossos i morenos, de petits i de grans. I dins d’aquest garbuix de grans personalitats s’hi trobava en Górriz. En Górriz conegut per pocs com a Sergi (nom que l’hi van atorgar els seus pares ja que no tenia cap mena de diminutiu) havia estudiat tota la vida a la escola de Valldemia fins al moment en que va decidir iniciar els seus estudis universitaris a la carrera de ciències ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (que resulta estar força lluny de Barcelona), carrera la qual va finalitzar i que l’hi atorga el títol d’ambientòleg i en la qual ha adquirit coneixements molt variats sobre el medi natural i social que ens envolta. Posteriorment va endinsar-se en el mon de la educació tot cursant el màster per esdevenir professor dins la mateixa universitat. En aquesta universitat també va descobrir una de les seves grans aficions al incorporar-se al mon casteller amb la Colla Castellera dels Ganàpies de la UAB, en la qual ha pogut experimentar l’esforç, la passió, la alegria i l’equilibri dels castells i lluir orgullós la camisa blava.

L’any passat va donar per acabada la seva etapa universitària i es va embarcar en un any sabàtic que el va dur de Mataró a Grècia i al Marroc, sempre passant per la muntanya i amb el fulard al coll.

Després de tres anys a la branca de Ràngers i Guies, la que sens dubte es una branca que l’ha marcat de per vida, on ha pogut compartir instants i moments amb grandíssims monitors i millors escoltes i a la que sumant els anys que hi va estar com a escolta i els que hi ha estat com a monitor sumen ni més ni menys que cinc anys, cinc fantàstics anys dels quinze, inoblidables anys que forma part de la gran família del cau de l’Agrupament Escolta la Soca de Mataró; i després d’un breu però intens pas per pioners, una branca que se’ns dubte el va marcar com a escolta i com a monitor. Aquest ja serà el segona any que formarà part de la branca de Ròvers com a conseller, en una branca on ha pogut redescobrir la passió per l’escoltisme, el servei i la vocació de donar-se als altres; i recuperant les dues quintes d’escoltes amb les que va començar la seva etapa com a monitor ara farà 6 anys a la branca de Ràngers i Guies.

Les seves grans passions a part del cau són el muntanyisme i la convivència amb l’entorn natural, gaudint de travesses de muntanya, ascens de cims, escalada en roca i d’altres activitats en plena natura; el cinema èpic i de ciència ficció(com a pel•lícules preferides té la trilogia del senyor dels anells); la música, amb gran varietats d’estils musicals com l’SKA, el mestissatge, la rumba, el Punk, el rock, la musica celta i molts d’altres estils els quals gaudeix tant escoltant com tocant; el futbol, l’hi encanta jugar-lo i gaudeix podent mirar els partits del seu equip el barça; i les lectures de caire èpic amb autors com J.R.R.Tolkien o George.R.R.Martin. Acaba amb una frase que descriu un model de vida:

“Això desitgen els que viuen aquests temps, però no els toca a ells decidir. Només tu pots decidir què fer amb el temps que se t’ha donat.” –Gandalf, El Senyor dels anells, J.R.R. Tolkien