Dissabte 01/03/2014

El passat dissabte els pios van canviar el seu horari de cau. No van començar a les 9.30 com sempre, sinó que van fer cau de tarda per poder anar a la rua de Mataró tots junts. Van començar al migdia, a les dues!! Van fer un SÚPER ESMORZAR COMPARTIT!! Però el més important va ser que tots anaven vestits amb la temàtica de SÚPER GREASE!!! Les caravel·les anaven molt guapes, unes de rockeras i les altres de “ pink ladies” i els pioners anaven molt ben pentinats amb gomina !!

El dinar va anar súper bé i tothom va portar molt menjar, ens vam posar les botes, sobretot amb la coca i els cupcakes que algú va portar. Després vam anar a preparar l’empresa (sobretot els de ruta que havien de saber quin recorregut farem, per demanar PERMISOS!!) que ja està a punt d’arribar i ens hem d’espavilar!! Ens vam reunir tots i ho vam posar en comú.

Després d’acabar amb tota la feina de preparació de l’empresa van marxar cap a la rua de Carnestoltes de Mataró, molt i molt guapos!! Eren l’enveja de tot Mataró.

Va ser un dissabte molt original i divertit del que vam disfrutar tots disfressats!!!!!!

Deixa un comentari

Deixa un comentari