Accés al Flickr

A partir d’ara les fotografies del nostre Flickr estan privades i només les podran veure els perfils de Flickr que nosaltres autoritzem.

Amb aquesta mesura aumentem la seguretat i la privacitat de tots els continguts del nostre Flickr.

Si vols mirar les nostres fotografies només has de seguir 3 passos molt senzills. Al final de la pagina tens unes preguntes i respostes que et poden servir d’ajuda, en cas que encara tinguis dubtes o problemes, no dubtis en contactar amb nosaltres al correu electronic web@aelasoca.cat

 1. Crear un compte de Flickr
 2. Seguir a l’usuari de la Soca
 3. Omplir el formulari

 

Web de Flickr

Accés al formulari

Perfil Flickr de la Soca

 

Que ès el Flickr i perquè ho fem servir?

El Flickr és una web d’emmagatzament de fotografies i vídeos. La Soca té un perfil creat on penja totes les fotografies de totes les branques.

 

Més privacitat pels escoltes

D’aquesta manera controlem qui té accés i qui no té accés a les fotografies. Cal complir unes condicions d’ús i en cas que no es compleixin podrem denegar l’accés a algun usuari.

 

Més senzillesa

Al tenir crear un compte de Flickr, podreu accedir directament a totes les fotografies des de la App del vostre dispositiu mòbil sense la necessitat d’entrar a la web. Les podreu descarregar, marcar com a favorites, comentar-les… us serà molt més fàcil accedir a les fotografies i vídeos.

 

I les fotografies de les xarxes socials?

Les fotografies de les xarxes socials son públiques per a tothom, però ja ens assegurem que compleixen els drets d’imatge.

 

Formulari, quin formulari?

Et demanem que omplis aquest formulari si vols que el teu perfil de Flickr pugui veure els nostres continguts. Et demanem 4 dades per saber qui ets i l’acceptació de les condicions, però mai et demanem cap contrasenya del teu perfil de Flickr.

 

On em puc registrar?

Pots accedir a la web de Flickr  i resgistrar-te.

També pots fer a través de l’App per a mòbil i tablet.

 

Tenen App per a dispositius?

Oi tant, i una vegada estiguis registrada ja podras consultar les fotografies directament des de l’App. Podras comentar les fotos, afegir fotos a favorits, descarregar les fotos al teu dispositiu…

 

És gratis?

Si, crear un compte a Flickr és totalment gratuït. Per visualitzar les fotografies del nostre perfil no cal pagar res.

 

M’estan oferint Flickr PLUS, què és això?

És la versio premium de Flickr, no cal que compris res. Simplement necessites el compte de Flickr per consultar les nostres fotografies.

 

M’estan oferint Flickr Uploadr, què és això?

És la eina per pujar a la web de Flickr totes les fotografies de la teva fototeca del teu dispositiu mòbil. Si ho fas, totes les teves fotografies seran públiques, així que no cal fer-ho.

 

Quin caos, segur que hi ha moltes fotos i és dificil trobar la que vull.

És cert, tenim més de 170.000 arxius entre fotografies i vídeos. Però tranquil/a, les fotos estan organitzades en albums, i aquests albums en col·leccions (com una carpeta) de branques, i les col·leccions de branques estan en una altra col·leció de cursos.

Imagina aquesta estructura, com si fosin carpetes.

 • Curs 2016-2017
  • Castors i Llúdrigues
   • Cau Normal (25/10/16) C/LL
  • Llops i Daines
   • Cau Normal (25/10/16) LL/D
 • Curs 2015-2016
  • Castors i Llúdrigues