Primer dia superat.

Hola famílies de Castors i Llúdrigues!!!

Aquest dissabte ens vam estrenar (alguns de nosaltres) en el Cau com a Castors i Llúdrigues i avui ens estrenem en el Web oficial i amb la primera crònica!

Dissabte ens ho vam passar d’allò més bé! Al principi, semblava que la vergonya (i una mica la son), s’apoderava de nosaltres, però vam acabar jugant tot el matí a jocs que vam proposar els monitors/es i els mateixs castors i llúdrigues! Però això no és tot, vam viure un moment molt especial per dues persones del grup: el Pa de Branca. Elles són la Laia i la Laura. Com que aquest estiu no van poder marxar de campaments els hi vam fer el Pas de Branca dissabte pel matí. Vam parlar entre nosaltres de tot allò que ens aportaven, tan bo com a millorar, i com de molt les trobaríem a faltar, tot i que estem segurs/es que a Llops trobaran el seu lloc de seguida i, és que a la veritat, tots els llops estaven molt contents/es de rebre-les! Tot i que deixen un buit molt gran a Castors i Llúdrigues…

Va ser un dissabte emocionant, divertit i entretingut, fins i tot, una mica cansat… Hem de reconèixer que els monitors/es vam preparar jocs d’allò més moguts i divertits! Això sí, esperem que tots els Castors i Llúdrigues hagin explicat a casa el cofre que van trobar i què hi vam amagar a dins… Ho sabeu o no???

 

Riu amunt

 

Deixa un comentari

Deixa un comentari