Skip to content

40è Aniversari

CRÒNICA DE LA FESTA AL CARRER DEL 40è ANIVERSARI

DESCARREGA’T EL CARTELL EN ALTA RESSOLUCIÓ

DESCARREGA’T EL CARTELL EN ALTA RESSOLUCIÓ

Crònica del Sopar del 40è Aniversari

Com es va viure la festa dels 40 a la xarxa?

Sopar d’aniversari

El dissabte 11 de maig celebrem “por todo lo alto” els quaranta anys de La Soca. Iniciarem la vetllada amb una celebració a les 18:30. Posteriorment soparem a l’escola, on un càtering ens prepararà un bufet que també farà història! Ens agradaria que hi assistissin no només els escoltes d’ara, sinó totes aquelles persones que han estat vinculades de més a prop o de més lluny amb el cau! És una festa de tots i per a tots! El preu per persona és de 20€ (15€ fins 2n d’ESO) i cal inscriure’s abans del 3 de maig.

A continuació us podeu descarregar el FULL D’INSCRIPCIÓ. El procediment a seguir serà el següent:

1. Escoltes i familiars d’escoltes que actualment están al cau, hauran de confirmar l’assistència i d’entregar la inscripció als monitors de cada branca, amb el comprovant del pagament realitzat al compte que figura al full d’inscripció.

2. Ex-monitors, escoltes que havien estat durant cursos passats al cau, membres d’altres cau del CMS, tothom qui s’hi vulgui apuntar! S’haurà d’enviar la inscripció al correu ae.lasoca@gmail.com amb el comprovant de pagament, realitzat al compte que figura al full d’inscripció.

Per qualsevol dubte que tingueu, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de les vies tradicionals.

cartell_petit1