Skip to content

Monitors/es de Llops

Mohammad Othman (Tattoo)

Sóc Mohammad Othman (Tattoo).

Tinc 25 anys, sóc de Siria. Estic estudiant el postgrau ¨arte para la transfomración social (mediación artistica)¨ a la universitat de Barcelona.A més a més, estic fent un curs de la llengua catalana per treure el nivell C1.

M´interessa molt l´art i totes les produccions artistiques, com: pintura, dança, musica,fotografia, llegir, literatura….etc

També m´agrada fer sport, futbol( encara que no jugo molt, però m´agrada el Barça)
fer activitats a l´aire lluire.

Tant com puc!

 

Carla Pascual

CARLA PASCUAL TUBERT (25 DE JULIOL DE 1997)
Va néixer el 25 de juliol del 1997 a Barcelona, i quan va fer els tres anys ja va entrar a cursar P3 a l’escola Maristes Valldemia, a tercer de primària quan feia tres setmanes que havia començat el cau va decidir que era l’hora d’apuntar-s’hi. Tot i que cap de les seves amigues de l’escola hi anava, era el lloc on la Carla veia que podia desconnectar i gaudir sense preocupacions.

La Carla viu a Mataró des de sempre, tot i que cursa tercer d’Enginyeria Alimentària a la Universitat Politècnica de Barcelona, a Castelldefels, una de les coses que li agrada més a la Carla és el cinema li apassiona poder veure pel·lícules sense parar tot i que moltes vegades per falta de temps no pot. A més a més li encanta poder quedar amb els seus amics i passar l’estona, encara que sigui per anar a berenar. La Carla sap molt bé que els seus amics de tota la vida són un pilar molt important en la seva vida. L’altre part de
d’ella és la muntanya, la muntanya és el lloc on tot es fa petit petit i no importa res més que gaudir del que t’envolta, sense necessitat de pensar en res més.

La Carla ja porta tretze anys al cau i aquest serà el seu tercer com a monitora, quan li ho
van comunicar no hi havia res que li fes més il·lusió, comença un any amb moltes ganes
i molt contenta de la branca on li ha tocat ser ja que creu que pot aportar moltes coses
divertides i diferents a tots els escoltes.

Irena Montserrat

Em dic Irene Montserrat, tinc 19 anys i sóc de Mataró de tota la vida.

He estudiat sempre a l’escola Pia Santa Anna, i gràcies a les meves cosines vaig descobrir la família del cau, de la qual ara ja farà 10 anys que en formo part!!

Estic estudiant Belles Arts a la Universitat de Barcelona, i a part de l’art, es clar, m’agrada molt la natura, estar amb els amics, descobrir coses noves, cuidar els que estimo i gaudir d’un bon cafè!

 

 

 

Deixa un comentari